Hastane otoparkı büyütülecek

Hastane otoparkı büyütülecek

Bilecik İl Sağlık Müdürlüğü, hastane otoparkının yetersizliğine ilişkin haberlerin ardından açıklamalarda bulundu.

Bilecik İl Sağlık Müdürlüğü, hastane otoparkının yetersizliğine ilişkin haberlerin ardından açıklamalarda bulundu.
Müdürlükten yapılan yazılı açıklamada, mevcut otoparka ilave olarak 120 araçlık daha otopark yapılacağı bildirildi. Otopark yapım işi için ihale sürecinin tamamlandığı ve İl Özel İdaresi'ne yer tesliminin yapılacağı kaydedildi.
İl Sağlık Müdürlüğünce yapılan açıklama şu şekilde:

Bakanlığımız Yatırım Programı kapsamında, Bilecik Merkez İlçe, Pelitözü Köyü Mevkii, Fatih Sultan Mehmet Bulvarı, No:25/A adresinde tamamlanan Bilecik Eğitim ve Araştırma Hastanesi'nin yeni hizmet binası 06.09.2020 tarihinde tarihten itibaren hizmet vermeye başlamıştır. 

Hastane açılışının akabinde otopark ihtiyacının olduğu görülerek hastane inşaat sahası alanı yanında kalan ve Bakanlığımızca hastane ihtiyaçları için İl Özel İdaresi aracılığı ile kamulaştırılan 5632.19 m2 yüz ölçümlü taşınmazın hastanenin otopark ihtiyacının giderilmesi için kullanılması planlanarak 17.11.2020 tarihinde Bakanlığımızdan ödenek ve izin istenmiştir. 

07.12.2020 tarihinde Bakanlığımızca belirlenen alanda Hastane Otoparkı yapımı için ödenek ve izin verilmiştir.

Bilecik İl Özel İdaresince otopark yapımı için projelendirme ve ihale süreçleri tamamlanmış olup 10.03.2021 tarihinde 2021/94653 kayıt numaralı 120 araçlık hastane otoparkı yapım ihalesi gerçekleşmiştir. 

Bilecik İl Özel İdaresi tarafından yapılan ihale sonucunda mevcut durumda sözleşme imzalanmış olup 05.04.2021 tarihinde yer teslimi yapılarak otopark yapımına başlanacaktır. 

hastane-otoparki1.jpg

İlgili Haberler

Bu haber toplam 3989 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum