HATİPOĞLU SEVGİSİ SALONA SIĞMADI

HATİPOĞLU SEVGİSİ SALONA SIĞMADI

Bozüyük’te sevilen ilahiyatçı ve televizyon programcısı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu “Ramazan-ı Şerif’i Anlamak” konulu sohbet programı ile Bozüyük’lü izleyenleri ile buluştu. Hatipoğlu'nu izlemeye gelenler salonu hınca hınç doldurdular. 

1-088.jpg

Ramazan ayının yaklaşmasıyla beraber Bozüyük Belediyesi’nin Kültür Etkinlikleri kapsamında bir söyleşi programı organize edildi. Sevilen ilahiyatçı ve televizyon programcısı Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’nun konuşmacı olarak katıldığı “Ramazan-ı Şerif’i Anlamak” konulu sohbet programı Otel Çalı’da yapıldı. Programa Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, İlçe Müftüsü Selami Bağcı, SGK İl Müdürü Celalettin Ateş, Bozüyük SGM Müdürü Emin Şahin, Belediye Meclis Üyeleri, Belediye Başkan Yardımcıları, AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin, Mahalle ve Köy Muhtarları ve vatandaşlar katıldı. Hz. Peygamberimizin anlatıldığı programa özellikle hanımlar yoğun ilgi gösterirken Peygamber sevgisi salona sığmadı. İzleyenlerin ilgi ile takip ettiği programda  salon doldu taştı. Programda ilk olarak Osman Vahit Özdal kendine has yorumu ve güçlü sesiyle gerçekleştirdiği tasavvuf müziği dinletisi ile birbirinden kıymetli ilahileri Bozüyüklüler için seslendirdi. Ardından sözü alan Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu Sevgili Peygamberimizin ibretlik yaşantısını, güzel ahlakının örneklerini anlatarak Peygamberimiz hakkında bilgiler verdi. Ramazan ayının özellikleri, Ramazanı en güzel şekilde değerlendirmek için neler yapılması gerektiği, Ramazan ayının getirdiği manevi güzellikler ile Kadir Gecesi ve Kur’an-ı Kerim hakkında da bilgiler veren Hatipoğlu tüm katılımcılara duygu dolu bir gece yaşattı.

2-080.jpg

Programın sonunda Prof. Dr. Nihat Hatipoğlu’na gecenin anısına üzerinde Bozüyük’ün simgesi Metristepe Anıtı bulunan seramik tabak hediye eden Başkan Bakıcı “Prof.Dr.Nihat Hatipoğlu Hocamız hemşehrilerime duygu dolu, iman dolu bir akşam yaşattı. Hz. Peygamberimiz Muhammed Mustafa (s.a.v)’ı çokça andığımız bu gecede Nihat Hatipoğlu Hocamıza ve Tasavvuf Sanatçımız Osman Vahit Özdal hocamıza bu güzel programlarından ötürü teşekkürlerimi sunuyorum” dedi.

 

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 2727 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum