‘HAYAL ET BİLECİK’

‘HAYAL ET BİLECİK’

‘Hayal et Bilecik’ nedir?Et lokantası olabilir mi? İnşaat projesi midir? Eğlence merkezi mi? Bilecik’in gelecek hayalleri mi?Bilecik halkı, ‘Hayal et Bilecik’ ile ilgili neler söyledi?

Son günlerde başta gazetemiz ve haber sitemiz olmak üzere çeşitli platformlarda yayımlanan ‘Hayal et Bilecik’ reklamı büyük merak uyandırdı. Sadece ‘Hayal et Bilecik’ yazılı ve içeriği hakkında bilgi verilmeyen çalışma kamuoyunda farkındalık yarattı. Bilecik halkı, bu mesajın ne anlam taşıdığını tartışmaya başladı. 

‘Hayal et Bilecik’ yazısının ne olabileceğine yönelik vatandaşların tahminlerini aldık. Gerçekleştirdiğimiz sokak röportajında birbirinden farklı yorumlarda bulunan vatandaşlar görüşlerini aktardı. ‘Hayal et Bilecik’in ilimize yeni açılacak bir et lokantası olabileceğini düşünenler olduğu gibi eğlence merkezi ya da inşaat projesi olabileceği kaydedildi. 

Bu mesajın insanları düşünmeye iten ve hayal güçlerini zorlamaları istenen bir çalışma olduğunu kaydedenler, “Bilecik’in geleceğini hayal etmemiz isteniyor’ ifadelerine başvurdular. 

Birbirinden enteresan cevapların yer aldığı röportajımızı izleyebilirsiniz.

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 5418 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
13 Yorum