HEDEF YILBAŞINA TAMAMLAMAK

HEDEF YILBAŞINA TAMAMLAMAK

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, ilçede yapımı devam eden kapalı pazar inşaatını ziyaret ederek incelemelerde bulundu. Burada çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Bakıcı, Bozüyüklülerin merakla beklediği kapalı pazarın yılbaşında tamamlanacağını anımsattı. Bakıcı, esnaf ve vatandaşların pazar ihtiyaçlarını en kısa sürede gidermek adına 'Vargücümüzle çalışıyoruz" dedi.

hedef-yilbasina-tamamlamak3.jpg

Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı’nın vatandaşlar ve pazarcı esnafının yazın sıcağında, kışın soğuğunda ve yağışlarda mağdur olmaması için yapımına büyük önem verdiği ve çalışmalarını yakından takip ettiği kapalı Pazar inşaatı tüm hızıyla devam ediyor. 

Başkan Bakıcı beraberindeki Belediye Başkan Yardımcıları Ali Avcıoğlu ve Rasim Keskin ile birlikte kapalı pazar inşaat alanına gelerek incelemelerde bulundu. Burada çalışmalar hakkında bilgi alan Başkan Bakıcı çalışmalarına devam eden inşaat ekibine kolaylıklar diledi. Tuhafiye bölümü ve sebze- meyve bölümünden oluşacak Kapalı Pazar yeri ile ilgili olarak bilgilendirme yapan Başkan Bakıcı “Yılbaşında açılış planladığımız 14250 m2 alana sahip Kapalı Pazar İnşaatımız tüm hızıyla sürüyor. Vatandaşlarımız ve esnafımız yağmurdan çamurdan etkilenmesin, rahatça alışverişini yapsın diye var gücümüzle çalışıyoruz” dedi. 

hedef-yilbasina-tamamlamak2.jpg

 

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3623 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
5 Yorum