'HEPSİ ONURLU İNSANLARDIR'

'HEPSİ ONURLU İNSANLARDIR'

Bilecik Belediyesi Mart ayı toplantısında ortam gerildi. CHP'li üye Seyfi Özgen, Afyon Korel Otelde muhtarlarla buluşan Belediye Başkanı Selim Yağcı'nın orada referandumda evet denmesi yönünde bir çalışma yaptığını ve bu konu hakkında bilgi sahibi olduklarını söyledi. 

Özgen'in muhtarları otele "evet" denmesi noktasında götürüldüğü gibi bir algı oluşturmaya çalıştığını söyleyen Başkan Yağcı: "Bakın yine çok farklı bir algı yönetimine giriyorsun alttan alttan. Sanki biz muhtarlarımıza evet dedirtmek için bir yere gitmişiz gibi. Benim hiç bir muhtarım öyle haysiyetsizliği ve şerefsizliği kabul etmez. Hepsi onurlu, itibarlı insanlardır. " dedi. 

"CEBİMDEN KARŞILADIM!"

CHP grubunun "Afyon Korel Otelde organizasyonu Belediye Başkanımızca yapılan toplantı giderleri nasıl karşılanmıştır?" sorusuna Başkan Yağcı: "Cebimden karşıladım bunları, oldu mu?" diyerek cevap verdi. 

Bunun üzerine CHP'li Meclis Üyesi Seyfi Özgen: "Orada referandumla ilgili yapmaya çalıştığınız bir konu var. Evetle ilgili. Bu konuda da bilgiye sahibiz. Ben isterdim ki bu konuda birşeyler tartışacaksak muhtarlarımızın da olduğu, STK'ların da olduğu, siyasi partilerin de olduğu Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezimiz var. Evet mi hayır mı kim ne düşünüyorsa bu düşüncelerini medeni bir şekilde aktarmalılar. Size de bize de yakışan budur." şeklinde konuştu.

"MUHTARIM ÖYLE ŞEREFSİZLİĞİ KABUL ETMEZ!"

Özgen'in bu konuşması üzerine sinirlenen Başkan Yağcı: "Bakın yine çok farklı bir algı yönetimine giriyorsun alttan alttan. Sanki biz muhtarlarımıza evet dedirtmek için bir yere gitmişiz gibi. Benim hiç bir muhtarım öyle haysiyetsizliği ve şerefsizliği kabul etmez. Hepsi onurlu, itibarlı insanlardır. Oraya biz muhtarlarımızı evet için götürmeye tenezzül etmeyiz, onlar da tenezzül etmezler. Öyle bir metodla gidilmemiştir. Ama gündem bu konuda olduğu için biz muhtarlarımızla bu konuları da gerçekleştirdik. Yani bunu da hesap verme anlamında söylemiyorum. Sende bir organizasyon yaparsın alırsın belli bir grubu davet edersin kendi fikrini anlatırsın. O da ayrı birşey. " dedi. 

 

İlgili Haberler

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 3431 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum