‘HER OYUN HAKKINI VERECEĞİM!’

‘HER OYUN HAKKINI VERECEĞİM!’

Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı Belediye Başkanı Adayı Nihat Can, katıldığı Basın Masası’nda, vatandaşlara söz verdi. Nihat Can, “31 Mart’ta şahsıma vereceğiniz her oyun sonuna kadar hakkını vereceğime söz veriyorum” dedi.

Belediye Başkanı Adaylarını ağırladığımız Basın Masası’na bu kez Belediye Başkanı ve Cumhur İttifakı’nın AK Partili Belediye Başkanı Adayı Nihat Can konuk oldu. Ahmet Meşe’nin sorularını yanıtlayan Nihat Can, projelerini anlattı.

Nihat Can, ülkemizin 2023 hedefleri doğrultusunda Bilecik’in hızını düşürmeden yoluna devam etmesi gerektiğine dikkat çekerek, “Her zaman söylüyorum yine tekrar edeceğim. Yerel idare ile genel idarenin birleştiği her noktada hizmet akacaktır. Yerelle genel arasında oluşacak kopukluk hizmette aksamalara neden olacaktır. Biz Bilecik’in hız kesmeden ilerlemesini istiyoruz” ifadelerini kullandı.

Bilecik’i şaha kaldıracak vizyon projelerinin hazır olduğunu ve bunları hayata geçirmek için 31 Mart’ta vatandaşlardan yetki istediklerini aktaran Nihat Can, şunları kaydetti:

Biz dün buradaydık, bugün de buradayız, yarın da burada olacağız. Ben Bilecik’in insanıyım, Bilecik’te kalacağım. 1 Nisan’da Allah nasip eder halkımız başkanlık görevini yeniden bana tevdi ederse hiç şımarmadan kaldığımız yerden çalışmalarımıza hızla devam edeceğiz. Halkımıza hizmet artarak devam edecek.

Benim kapım herkese açık. Telefon numaramı hiç değiştirmedim yine değiştirmeyeceğim. Beni gece 12’de arayanlar var yine arayabilecekler. Halkımıza hizmet etme noktasında durmadan çalışacağız. Halka hizmeti ibadet olarak kabul ediyorum.

31 Mart’ta vereceğiniz her oy Bilecik’e hizmet olacaktır. Şahsıma verilen her oyun sonuna kadar hakkını vereceğime söz veriyorum” dedi.

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2428 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.