HER ŞEY DAHA GÜZEL ÇALIŞMAYLA OLUR

HER ŞEY DAHA GÜZEL ÇALIŞMAYLA OLUR

"Her şey güzel olacak, daha da güzel olacak" sloganıyla İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanlığını, birbirlerine benzemeyenler olarak adlandırılan partilerin bir araya gelerek, birbirlerine benzer hale gelen partilerin birleşerek kazandırdıkları CHP'li İmamoğlu tatile doymuyor.

Henüz iki ayını doldurmadan iki sefer Bodrum tatiline çıkan İmamoğlu'nun ikinci tatilinde İstanbul'u yağmur suları esir aldı. Birinci seçimden sonra "Mazbatamı isterim, İstanbul'un sorunları beni bekliyor, acilen çözüm bulacağım" diye twit atan İmamoğlu, propaganda konuşmalarını unuttu, seçimlerin yorgunluğunu sahillerde gideriyor. 

Şimdi birçok okurum "İstanbul Belediye Başkanı bizi ne ilgilendirir? Adam isterse hergün tatil yapsın" diyebilirler. İyi güzelde adamın seçilmesi için Bilecik Barosu çalışmalara katıldı, CHP ve İYİ Parti İstanbul'daki hemşehri derneklerini mekan tuttu. Belediye Başkanları bize hizmet için harcamaları gereken vakitlerini İstanbul'da harcadılar. Şehrimizde "Güzel oldu, çok güzel olacak" afişleri astılar. O gün "İstanbul'a kim seçilirse seçilsin bize ne..." diyen oldu mu? Elbette bugün günler evvel meteorolojinin uyarmasına rağmen tatile çıkan İmamoğlu'nu kınamak gerekir. O'na destek verenlerin de bu yanlışlıkta payları olduğunu söylemek hakkımız.

Başkan Semih Şahin'de İmamoğlu'nun seçilmesi için çalışmalarına katılanlardan. Başkan Şahin, AK Partili Selim Yağcı'nın 15 yıllık başkanlığında hiçbir iş yapmadığını söyledi. Bende bir yazımda kapalı pazarın Selim Yağcı döneminde yapıldığını, Şahin'inde pazardaki trafik düzensizliğini halletmesini istemiştim. Başkan seçilmesinin 5. ayını doldurmak üzere bırakın düzenlemeyi daha da berbat hale geldi. 

Her şey daha güzel olacak, olacakta güzellemeler propaganda ile olmuyor, çalışmayla olur.

Bu haber toplam 2129 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
8 Yorum