'HER ŞEYİ GÖZE ALMIŞTIM!'

'HER ŞEYİ GÖZE ALMIŞTIM!'

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal, 15 Temmuz darbe girişiminin ardından tarihe not düşecek röportajlar gerçekleştirmeye devam ediyor. 15 Temmuz'un ilimizdeki yansımalarını masaya yatıran Yazı İşleri Müdürümüz, Vali Süleyman Elban'ın ardından Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'yı Basın Masası'nda ağırladı. 

FETÖ/PDY ile en çok mücadele eden belediye başkanları arasında yer alan Fatih Bakıcı, 15 Temmuz darbe girişimine ilişkin değerlendirmelerinin yanısıra Bozüyük'te FETÖ'cülere karşı verdiği mücadeleleri anlattı. Başkan Bakıcı, ailesini hedef alan FETÖ'cülere karşı her şeyi göze aldığı 30 Mart yerel seçimlerinde yaşananları ilk kez dile getirdi. 

Bozüyük'te yargı kanadını ele geçiren FETÖ'cülerin Bozüyük Belediyesi üzerinde oynadığı sinsi planları anlatan Bakıcı," Onların bir hesabı varsa Allah'ın da bir hesabı var" dedi.

Ayrıca Bozüyük'te gerçekleşen gözaltı ve tutuklamalarla ilgili listeyi kendisinin hazırladığı iddialarına Basın Masası'ndan cevap veren Bakıcı,  Bozüyük'te FETÖ/PDY soruşturması kapsamında gerçekleşen birçok gelişmeyi haber sitemizin mobil uygulaması üzerinden takip ettiğini ve kendisinin yaptırdığı ileri sürülen birçok gözaltıyı haber sitemizden öğrendiğini kaydetti. Bakıcı, mobil uygulama hizmetimizden ötürü Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal'a teşekkür etti. 

Bakıcı konuşmasının bir bölümünde gazetemizin 2013 yılında attığı 'Maaş devletten emir kimden?' manşetine değinerek,"Sizin o günkü o toplantıyı tespit etmeniz, Bilecik için aslında çok önemli bir gündür. O zamana kadar ifşa edilmemiş, kimsenin görüpte söyleyemediği bir olayı siz o gün tüm Bilecik'e yansıttınız" dedi.

Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal'ın hazırlayıp sunduğu ve Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı'nın konuk olduğu Bilecik'in marka programı Basın Masası'nın ayrıntılarını gazetemizin yarınki sayısından okuyabilir, haber sitemizden izleyebilirsiniz. 

Diğer yandan Gazetemiz Yazı İşleri Müdürü Mücahid Erdal, diğer belediye başkanlarını da Basın Masası'nda ağırlamaya devam edecek.

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2922 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.