'HERKES HAKKINI HELAL ETSİN'

'HERKES HAKKINI HELAL ETSİN'

Yaş haddinden dolayı emekliye ayrılan İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş için uğurlama töreni düzenlendi. İl Müdürü Bektaş: 'Bilecik halkına saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Herkes hakkını helal etsin." dedi.

Yaklaşık 15 aydır ilimizde göre yapan İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, yaş haddinden dolayı emekliye ayrıldı. Emekliye ayrılan İl Müdürü Bektaş'a Polisevi önünde tören düzenlendi. Törene Vali Ahmet Hamdi Nayir, 2. Jandarma Er Eğitim Tugay Komutanı Tuğgeneral Halis Zafer Koç başta olmak üzere ilimiz bürokratları, emniyet müdürlüğü personeli ve bazı stk temsilcileri katıldı.

Kendisini uğurlamaya gelenlerle tek tek tokalaşarak helalleşen İl Emniyet Müdürü Ali Ekber Bektaş, daha sonra basın mensuplarına açıklamalarda bulundu. Bektaş, Bilecik'te görev yapmaktan dolayı gurur duyduğunu ifade ederek Bileciklilerden helallik istedi. 

Bektaş şöyle konuştu: 'Ben yaklaşlık 15 ay önce Bilecik'e atandım. Bilecik'te görev yapmaktan dolayı kendimi son derece mutlu hissediyorum. Çünkü insanların tamamı, siz değerli basın mensupları da bize hep sıcak davrandınız. Bize görev esnasında çok destek verdiniz. Bilecik halkı da bize sevgisini verdi. Bu bizim için olmazsa olmaz değerlerden bir tanesi. Kuruluşun ve kurtuluşun kenti Şeyh Edebali diyarında görev yapmak benim içn gurur verici bir olay. Sizlerin aracılığıyla tüm Bilecik halkına saygı ve sevgilerimi sunuyorum. Herkes hakkını helal etsin. Benim de az da olsa bir hakkım varsa tüm Bilecik halkına helal olsun.' dedi. 

Bektaş daha sonra tören mangasını selamlayarak, özel aracına bindi ve ilimizden ayrıldı. Diğer yandan Bektaş'tan boşalan İl Emniyet Müdürlüğüne, İl Emniyet Müdür Yardımcısı Hicri Görgün'ün vekaleten edeceği öğrenildi. 

herkes-hakkini-helal-etsin2.jpg

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2510 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.