Hırsızlık şüphelileri polisten kaçamadı!

Hırsızlık şüphelileri polisten kaçamadı!

Geçtiğimiz günlerde Bahçelievler Mahallesi’nde meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili çalışma başlatan emniyet ekipleri uzun takip sonucunda M.F.B. ve Y.T. isimli şüphelileri yakaladı.

Geçtiğimiz günlerde Bahçelievler Mahallesi’nde meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili çalışma başlatan emniyet ekipleri uzun takip sonucunda M.F.B. ve Y.T. isimli şüphelileri yakaladı. Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Edinilen bilgilere göre, 26 Şubat tarihinde Bahçelievler Mahallesi’nde bir evde meydana gelen hırsızlık olayıyla ilgili soruşturma başlatıldı. Emniyet ekipleri, bahse konu adresteki çok sayıda güvenlik kamerası görüntülerini titizlikle inceledi. Daha sonra hırsızlık olayına karıştığı tespit edilen M.F.B. ve Y.T. isimli şahıslar düzenlenen operasyonla yakalandı.

Şahısların evlerinde yapılan aramalar sonucu çaldıkları 2 adet modem, 1 adet bilgisayar fanı, 1 adet klavye, 1 adet mouse ve çok sayıda bilgisayar aparatı ile kablolar ele geçirilerek sahibine teslim edildi.

Şüpheliler, çıkarıldıkları mahkemece tutuklanarak Bilecik M Tipi Kapalı Cezaevi’ne gönderildi.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 2081 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.