'HİZMET AŞKIMIZ ARTARAK DEVAM EDECEK'

'HİZMET AŞKIMIZ ARTARAK DEVAM EDECEK'

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, aylık belediye haber dergisi olarak yayın yapan 'Kent&Başkan'a verdiği röportajda, "Bilecik'e olan hizmet aşkımız ve heyecanımız artarak devam edecek" ifadelerini kullandı. 

Selim Yağcı'dan devraldığı hizmet bayrağını daha ilerilere taşımak için vargücüyle çalışacağına dikkat çeken Başkan Can, Bilecik’e olan hizmet aşkının Bilecik’e kazandıracakları eserlerle vücut bulacağını söyledi.

Bilecik Belediye Başkanı Nihat Can, 'Kent&Başkan' dergisine yaptığı açıklamada, ilimizde gerçekleşen, devam eden ve planlanan projeler hakkında bilgiler vererek şu sözleri sarfetti:

"Başta tarihi ve kültürel yöndeki değerleri olmak üzere, doğal güzellikleri, yeşil alanları, güçlü, büyüyen ekonomisi ve sanayisi, çevre, ulaşım, eğitim ve spor alanındaki başarılarıyla adından söz ettirmeye devam eden Bilecik; bugün adına yakışır bir biçimde ekonomide, sanayide, ulaşımda, turizmde ve eğitimde Türkiye’nin 2023 vizyonunda geri kalmama adına var gücüyle çalışıyor.Bizler Bilecik Belediyesi olarak bugün yaptığımız çalışmalarla Bilecik’in 30 yıllık geleceğini de baz alarak tasarlanan hizmetler bir bir gerçekleştirilmeye devam ediyoruz. Bilecik; Ülkemiz çapında  Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan, Başbakanımız Binali Yıldırım ve ekibinin Türkiye Cumhuriyeti’ni başta ulaşım, ekonomi, sanayi, eğitim, sağlık, turizm olmak üzere birçok alanda getirdiği medeniyet ve gelişmişlik seviyesi, genel ve yereldeki siyasi çalışmaları ile ülkemiz ve dünya gündeminde yer almaya devam edecek. Gönüllerimizin Başkanı Sayın Selim Yağcı ile birlikte 15 yılda şehrimiz için çok güzel çalışmalar gerçekleştirdik. Onun şehrimiz için hayal ettiği ve kazandırmak istediği çalışmaları şu ana kadar olduğu gibi bundan sonra da bizler bir bir gerçekleştireceğimize inanıyorum. Bizler, ‘Geleceğe Emin Adımlarla İlerleyen Marka Şehir Bilecik’i Oluşturma’ hedefimizin aynı zamanda ‘Marmara’nın Parlayan Bir Yıldızı’ olmak şartından geçtiğini düşünerek, her zaman bir önceki günden daha fazla çalışacağız ve üreteceğiz.” dedi.

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 1432 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum