HİZMET ZAHMETE DÖNÜŞTÜ

HİZMET ZAHMETE DÖNÜŞTÜ

OEDAŞ tarafından gerçekleştirilen alt yapı yatırımları ilimize önemli bir hizmet getirmekle beraber bazı zahmetlere de sebebiyet veriyor. Elektriklerin sık sık kesilmesi vatandaşlara zorluk yaşatırken, halkın asıl dertli olduğu konu ise kesintilerden haberdar olamayışı.

Konuyla ilgili gazetemize açıklamada bulunan Hürriyet Mahallesi sakinlerinden bir vatandaş, OEDAŞ’ın kesintilerini öğrenemediklerini belirterek, “Yetkililerin çözüm bulmalarını istiyoruz” dedi.

Dertli vatandaş, belediyenin anonsları kaldırdığına dikkat çekerek, “Elektrik kesintileri öğrendiğimiz kadarıyla muhtarlara bildiriliyormuş ama muhtar koca mahalleye nasıl duyursun? Lütfen OEDAŞ sesimiz kulak versin ve bu duruma bir çare bulsun. Kış gününde sabah bir kalkıyoruz ev buz gibi olmuş çünkü elektrikler kesilmiş. OEDAŞ’ı aradığımızda falanca saatte gelecek diyorlar ama o kadar zaman soğukta nasıl duracağız, önceden haberimiz olsa ona göre tedbir alırız. Belediye anons yapsa iyi olur diyeceğim ama belediyede anonsları kaldırdı. İletişim çağında ses duyurulamıyor. Bu duruma gülmek mi ağlamak mı lazım?” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 5863 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum