'HİZMETİ VATANDAŞIN AYAĞINA GÖTÜRMELİYİZ'

'HİZMETİ VATANDAŞIN AYAĞINA GÖTÜRMELİYİZ'

Vali Tahir Büyükakın, ilçelerde gerçekleştirdiği inceleme gezileri kapsamında Yenipazar'da temaslarda bulundu. Vali Büyükakın, Harmankaya Kanyonu ve çevresinde yaptığı incelemelerin ardından muhtarlarla bir araya geldi. 

Hizmetleri kağıt üzerinde ve masa başında planlamanın hizmetin götürüleceği yerin talepleriyle uyuşmadığına dikkat çeken Vali Büyükakın,"İhtiyacı yerinde görüp hizmeti vatandaşın ayağına götürmeliyiz" dedi. 

Vali Tahir Büyükakın, Yenipazar ilçesindeki temaslarına ilişkin yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

"İlçelere gerçekleştirdiğimiz inceleme gezileri, işleri takip ve planlama aşamasında oldukça önemli bir katkı sağlıyor. Bir işi kağıt üzerinde planlamak, yürütmek kolay. Ancak o iş orada yaşayan vatandaşın beklentisiyle uyuşmuyor, ihtiyacını görmüyorsa hiçbir faydası kalmıyor. O nedenle gerek şehir merkezi gerek ilçe ve köylerimize sık sık ziyarete gidiyorum. İhtiyacı, sorunu yerinde görünce bunu orada yaşayanlardan öğrenince en uygun çözümü, hizmeti üretmek daha kolay oluyor" dedi. 

Vatandaşlarla bol bol sohbet eden Vali Büyükakın'a Yenipazar Kaymakamı Hamza Türkmen, İnhisar Kaymakamı Bedir Deveci, Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden ve beraberindeki heyet eşlik etti.

vali2.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 1997 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.