"Hizmetkar olmaya geldim"

"Hizmetkar olmaya geldim"

İl Milli Eğitim Müdürü Mustafa Sami Akyol, “Hizmetkâr olmaya geldim” dedi.Geçtiğimiz günlerde göreve başlayan Mustafa Sami Akyol, basın mensupları ile bir araya geldi.

Makamında düzenlediği tanışma toplantısında açıklamalarda bulunan Mustafa Sami Akyol, göreve başladığı günden itibaren yoğun şekilde çalıştığını ifade etti. Bilecik’i ve müdürlüğü tanımaya çalıştığını aktaran Müdür Akyol, “Hizmetkâr olmaya geldim” ifadesini kullandı.

Mustafa Sami Akyol, kapı kapı dolaşarak gönüllere dokunmak istediğini aktararak, şunları kaydetti: “İnsanlara hizmet etmek için insanlara dokunmamız lazım. Biz eğitimci olarak herkese kucak açacağız. Hizmetkâr olmaya geldim, hizmet etmek zaten görevimiz. Gönülden olursak gönüllere dokunuruz. Kusur arayan güzeli bulamaz, güzele bakarsak güzeli buluruz. Çürümüş hayvanın yanında herkes burnunu tıkarken ‘Ne kadar güzel dişleri var’ diyebilmek önemli olan.

Gönüllere dokunmak zorundayız, Bilecik insanına, Bilecik çocuklarına katkı sağlamak istiyorsak herkese dokunacağız. Kapı kapı dolaşacağım, el ele tutacağız ve gönülden olacağız. Öğretmene sahip çıkmak zorundayız, sahip çıkmazsak hiçbir şey elde edemeyiz. Öğretmene sahip çıkarsak çocuklarda bizlerde hepimiz gelişiriz” diye konuştu.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 2777 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum