HÜDA-PAR'DAN KUDÜS GÜNÜ AÇIKLAMASI

HÜDA-PAR'DAN KUDÜS GÜNÜ AÇIKLAMASI

Hüda-Par İl Başkanı Dr. Tahir Karaarslan, her yıl Ramazan Ayı'nın son Cuma günü anılan Dünya Kudüs Günü dolayısıyla açıklamalarda bulundu. Bu yıl Dünya Kudüs Günü'nün çok daha farklı bir anlam taşıdığına vurgu yapan Karaarslan, Müslüman dünyasını Kudüs'ü işgalden kurtarmaya davet etti.

ABD ve işbirlikçilerinin 'Yüzyılın ihaneti' planını devreye soktuğunu anımsatan Tahir Karaarslan, ABD'nin bu haydutluğuna sessiz kalınmaması çağrısında bulundu. Karaarslan, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, şunları kaydetti:

"Çok açık söylüyoruz, Ortadoğu’dan defolan ABD ve Filistin’de derdest olan İsrail hedeflerine hiç olmadığı kadar yakın, bu hedefler noktasında birlik ve beraberlik oluşturmak açısından da daha önce olmadığı kadar kararlıyız.

Karanlık, şafağın sökmesiyle yok olacaktır. Zulüm hak güçlenince bitecektir. Müslümanlar, kardeş olduklarının farkına vardığında, birbirini ötekileştirici, çatışmacı dili bıraktığında, namlularının yönünü değiştirdiğinde küfre karşı galip gelecektir. Müslümanların ilk kıblesi Mescid-i Aksa'nın işgalden kurtulmasını, siyonist esaretin sonlanmasını istiyorsak ilk hedefimiz vahdet olmalıdır. Kudüs bizim birleşmemizi, bütünleşmemizi beklemektedir. Biz kendi aramızda birlik kuramazsak bu zillet hali, yaşadığımız bu acılar katmerlenerek sürecektir.

Buradan bir kez daha bütün dünyaya ilan ediyoruz ki Aksa sadece Filistinlilerin değil Rabbimizin çevresini mübarek kıldığı ümmetin ortak değeridir. Filistin toprakları da satılık arsalar değil Filistinlilerin vatanıdır. Yüzyıllık planlar ve hesaplarla hiç kimse bu gerçeği değiştiremeyecektir.

Tüm İslam Aleminin mübarek Ramazan Bayramı'nı en içten dileklerimle kutlar ,bu bayramın başta Mescid-i Aksa'nın ve Kudüs'ün özgürlüğüne, tüm insanlığın huzur ,barış ve mutluluk içinde yaşamasına ve tüm İslam Aleminin uyanışına vesile olmasını Cenab-ı Allah'tan niyaz ederim."

Bu haber toplam 2201 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.