HÜDA-PAR'DAN MİLLİ EĞİTİM ZİYARETİ

HÜDA-PAR'DAN MİLLİ EĞİTİM ZİYARETİ

Hüda-Par İl Başkanı Tahir Karaaslan, Eskişehir İl Başkanı ve Bilecik İl Koordinatörü Orhan Dikgöz ve Hüda-Par Merkez İlçe Başkanı Ömer Oğuzhan ilimizde yeni göreve başlayan Milli Eğitim Müdürü Ramazan Çelik'e makamında hayırlı olsun ziyaretinde bulundu. 

Karşılıklı fikir alışverişinde bulunulan ziyaretin sonun Tahir Karaaslan tarafından Müdür Çelik'e Kabe motifli isminin yazılı olduğu Kuran -ı Kerim hediye edildi.

hudapardan-milli-egitim-ziyareti2.jpg

Ziyaretin ardından değerlendirmelerde bulunan Tahir Karaaslan, şunları kaydetti:

"Milli eğitim müdürümüz Ramazan bey'e hayırlı olsun ve Allah muvaffak etsin dedik. Cumhurbaşkanı sayın Recep Tayyip Erdoğan'ın "Dindar Nesil"projesini önemsediğimizi bu neslin yetişmesinde eğitim ve öğretimin çok önemli bir rolü olduğunu, bunun içinde öncelikle öğretmenlerimizin bu konuya önem vermesinin gerekli olduğunu ve buna yönelik çalışmaların başlatılması gerektiğini vurguladık.

Gençliğin çeşitli ifsad projeleriyle kafasının karıştırıldığı ve gençliğin kimi örnek alacağını, kimi rol model kabul edeceğini bilmediğini, bu konuda milli eğitim'e çok önemli görevler düştüğünün altını çizerek HÜDA-PAR olarak üzerimize düşen ne varsa buna hazır olduğumuzu belirttik " ifadelerini kullandı.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2329 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.