HÜKÜMET KARŞITLARI ÜMİT ÖZDAĞ’IN KONFERANSINDA BULUŞTU

HÜKÜMET KARŞITLARI ÜMİT ÖZDAĞ’IN KONFERANSINDA BULUŞTU

İYİ Parti Bozüyük İlçe Başkanlığınca düzenlenen ve İYİ Parti İstanbul Milletvekili Prof. Dr. Ümit Özdağ’ın konuşmacı olarak katıldığı ‘Saray Rejiminin Çöküşü’ konulu konferans hükümet karşıtlarını bir araya getirdi.

hukumet-karsitlari-umit-ozdagin-konferansinda-bulustu2.jpg

AK Parti İlçe Teşkilatı’nın konferansın afişleriyle ilgili suç duyurusunda bulunduğu program Metristepe Kültür Merkezi’nde düzenlendi. Konferansa, Bilecik Belediye Başkanı Semih Şahin, Bozüyük Belediye Başkanı M. Talat Bakkalcıoğlu, Bilecik Belediye Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses, İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Yılmaz, Söğüt Eski Belediye Başkanı Halil Aydoğdu, Millet İttifakı’nın bazı belediye ve il genel meclis üyeleri ile CHP ve İYİ Partililer katıldı.

Hatırlanacağı üzere; AK Parti Bozüyük İlçe Teşkilatı konferansın afişleriyle ilgili geçtiğimiz günlerde suç duyurusunda bulunmuştu. İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy, afişin halkı kin ve düşmanlığa sürüklediğini, afişte Türkiye Cumhuriyeti Devletini ve Türkiye Cumhuriyeti hükümetini alenen aşağılayan ifadelerin yer aldığını belirtmişti.

hukumet-karsitlari-umit-ozdagin-konferansinda-bulustu3.jpg

24 Ocak Cuma akşamı gerçekleşen konferansın açılışında, suç duyurusuyla ilgili konuşan Ümit Özdağ, “Biz saray diyoruz ama suç duyurusunda bulunanlar bildiğim kadarıyla Külliye diyorlardı. Bende sordum belki İngiliz sarayından bahsedeceğiz, ne kadar çok üzerlerine alındılar…” ifadelerini kullandı.

Konferansı boyunca hükümete ağır eleştirilerde bulunan Ümit Özdağ, Türkiye’nin 4 ana krizin içerisinde olduğunu söyleyerek, “İngiliz sarayından değil Ankara’daki saraydan bahsediyoruz. Saray rejimi kaçınılmaz bir çöküşe doğru hızla ilerliyor çünkü saray rejiminin dayandığı zihniyet Türkiye’yi çok boyutlu bir krize sürüklüyor. Devlet krizi, milli birlik krizi, Cumhuriyet tarihinin en ağır ekonomik krizlerinden birisini ve sığınmacı krizini yaşıyoruz” diye konuştu.  

hukumet-karsitlari-umit-ozdagin-konferansinda-bulustu4.jpg

Kamuoyunda tepki çeken konferans Bozüyük Belediye Başkanı M. Talat Bakkalcıoğlu’nun Prof. Dr. Ümit Özdağ’a hediye takdimi ile sona erdi.

Kaynak:Bilecik Haber - Mücahid ERDAL

Bu haber toplam 6383 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
16 Yorum