Hüsnü Ersoy’dan su kesintilerine tepki!

Hüsnü Ersoy’dan su kesintilerine tepki!

AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy, hafta sonu ilçede yaşanan su kesintileri üzerinden Bozüyük Belediyesi’ni eleştirdi.

AK Parti Bozüyük İlçe Başkanı Hüsnü Ersoy, hafta sonu ilçede yaşanan su kesintileri üzerinden Bozüyük Belediyesi’ni eleştirdi. Bozüyük Belediye Başkanı M. Talat Bakkalcıoğlu’nun ‘Ücretsiz su’ projesinin aslı olmadığını iddia ederek, “Yaptığınız açıklamayla her alanda olduğu gibi su konusunda da mağlubiyetinizi kabul ediyorsunuz” dedi. 

Hüsnü Ersoy, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, şunları kaydetti:

“31 Mart yerel seçimleri stratejisini “Bedava su kampanyasına“ dönüştüren Bozüyük Belediye Başkanı, aslı olmayan vaadini desteklemek için “Suya erişimin insani bir hak olduğunu ve bunun Birleşmiş Milletler Sözleşmeleriyle garanti altına alındığını “ her fırsatta söylemişti. Buradan sormak istiyoruz; Bu sözleşme mi değişti? Yoksa Bozüyüklü hemşehrilerimize %200 zam yaparak faturalandırdığınız suyun kaynağı mı kurudu?

Enformasyonun bu kadar geliştiği bir günde su kesintisini haber vermeye bile tenezzülünüz yok. Sonrada yaptığınız açıklamayla her alanda olduğu gibi su konusunda da mağlubiyetinizi kabul ediyorsunuz” ifadelerini kullandı.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 3078 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum