'İDAM İSTİYORUZ'

'İDAM İSTİYORUZ'

Büyük Birlik Partisi ile Alperen Ocakları tarafından yapılan ortak basın açıklamasında 'Vatan hainlerine, tecavüzcülere, çocuk istismarcılarına idam istiyoruz' denildi.

Büyük Birlik Partisi Merkez İlçe Başkanlığı ile Bilecik Alperen Ocakları tarafından çocuğa yönelik cinsel istismar ve taciz suçları ile vatan hainlerinin idamı için imza kampanyası başlatıldı. İmza kampanyasını yapılan basın açıklamasıyla duyuran Alperen Ocakları 2. Başkanı Muhsin Yıldırım: 'Vatan hainlerine, tecavüzcülere, çocuk istismarcılarına idam istiyoruz' dedi.

Büyük Birlik Partisi Merkez İlçe Başkanı Osman Soyaltın'ın da hazır bulunduğu basın açıklamasında konuşan Alperen Ocakları 2. Başkanı Muhsin Yıldırım, geçtiğimiz günlerde Adana'da 4 yaşındaki kız çocuğuna tecavüz ediliği haberiyle yüreklerinin yandığını, Özgecan Aslan katliamının ise halen zihinlerinde olduğunu ifade ederek: '2002 senesinden bu tarafa ülkemizde ahlaksızlık karinesi her geçen gün artmaktadır. Adana'da ki malum olayın yaşanmasının hemen ardından sosyal medya hesaplarında 'Yaşasın Cezaevi Katliamı' başlıklı yazılar ülkemizdeki adalet sistemindeki bu suçluların hak ettiği cezanın olmadığının kanıtıdır. Halkımız adaleti devletin mahkemesinden değil, cezaevindeki başka bir suçludan beklemektedir. Adaleti başka kişilerden değil, mahkemelerimizden istiyoruz.

Tüm cihana adaletle hükmetmiş bir ecdadın torunları olan bizler sözde 'Osmanlı Diriliyor' naralarını değil, Osmanlı adaletini istiyoruz. Bu ülkeye idam cezası biran evvel getirilmeli başta 30 bin kişinin katili İmralı'daki it ve bölücü hainler olmak üzere, 15 Temmuz'da ülke bekasına kasdeden darbeci hainler, vatandaşı soyan soyguncular, tecavüzcü şerefsizler asılmalıdır. 

Sayın Cumhurbaşkanımızdan isteğimiz, seçim meydanlarında verilen vaatlerin yerine getirilmesidir. Bizler Kuran'ın belirttiği hitapla kısasta hayat vardır anlayışıyla gerekenin yapılmasını istiyoruz. İdam istiyoruz' dedi. 

idam-istiyoruz2.jpg

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2925 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.