İHH HANIM KOLLARI’NDAN YETİMLERE DESTEK

İHH HANIM KOLLARI’NDAN YETİMLERE DESTEK

Bilecik İHH Hanım Kolları, Yetim Destek Günleri Projesi kapsamında “Yetim Destek Kahvaltısı” düzenledi. 'Yetim Gülerse Dünya Güler' sloganıyla gerçekleştirilen kahvaltı, 19 Mart 2016 Cumartesi günü Cafe Bistro’da yapıldı.

Bilecik İHH Hanım Kolları Başkanı Hilal Yıldırım, Bu güzel hafta sonunu, eşi ve ailesiyle geçirmek yerine, bir yetimin göz yaşını silmek için bizlerin sofrasına oturan dostlar; mazlumların, mağdurların, gariplerin, yetimlerin ülkemizde ne işi var diyen zihniyete inat; mazlumların yürek yakan ateşlerini sevgisiyle söndürecek kadar büyük bir yüreğe sahip analar ve birimize her zamankinden daha çok sarılmamız gerektiğini söyledi.
Yıldırım, konuşmasının devamında, 135 farklı ülke ve bölgede 100 binin üzerinde yetim çocuğa kol kanat germeye çalışan İHH İnsani Yardım Vakfı’ndan, Bilecik İHH Hanım Kolları olarak bizler, bazı yetim projeleri aldık. Bu üstlendiğimiz yetim projeleri kapsamında, ülkemizin ve dünyanın farklı bölgelerinde bulunan yetim çocukların ve ailelerinin bir nebze ihtiyaçları giderilmektedir. Sizler, bugün kahvaltı soframıza gelerek bu yetim çocuklara destek sağlamız oldunuz dedi.
Bir yıldan bu yana ilimizde, ülkemizde ve farklı coğrafyalarda bulunan yetimlere, Bilecik İHH Hanım Kolları olarak ellerinden geldiğince destek çıktıklarını belirtti. Yıldırım, “Sizlerin desteği bizleri cesaretlendirecek ve yaşadığımız bu coğrafyada ulaşamadığımız nice sahipsiz çocuğa yardım etme imkanı sağlayacaktır.” dedi.

dsc_0213.jpgdsc_0214.jpgdsc_0215.jpg

 

Bu haber toplam 1381 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum