İkinci 500 listesinde Bilecik'ten 10 firma

İkinci 500 listesinde Bilecik'ten 10 firma

İstanbul Sanayi Odası tarafından her yıl yapılmakta olan ‘’Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması’’ sonuçları açıklandı.

Bu yıl İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu arasında Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası’na kayıtlı 10 firma yer aldı. Şirket merkezleri Bilecik’te olan Termal Seramik Sanayi ve Ticaret A.Ş. 238’inci sırada yer alırken, Erşan Et ve Et Ürünleri Sanayi ve Ticaret A.Ş. ise 316’ncı sırada yer almayı başardı. 

Bilecik TSO Başkanı Şükrü Keskin, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, listede yer almayı başaran sanayi kuruluşlarını tebrik ederek, “Her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum” dedi. Başkan Şükrü Keskin, ilimizden 10 firmanın yer almasının memnuniyet verici olduğunu kaydederek, “İstanbul Sanayi Odası tarafından geçtiğimiz günlerde açıklanan Türkiye’nin İlk 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırmasının ardından, ‘’Türkiye’nin İkinci 500 Büyük Sanayi Kuruluşu Araştırması’’ sonuçları da açıklandı. Firmaların 2019 yılı net satış rakamları dikkate alınarak yapılan sıralamada Odamız üyesi 10 firmanın yer alması bizleri memnun etmiştir. Termal Seramik San. ve Tic. A.Ş. ile Erşan Et ve Et Ürünleri San. Tic. A.Ş. merkezi odamıza kayıtlı firmalar olarak listeye girmiştir. Ayrıca odamızda şube kaydı bulunan Bien Yapı Ürünleri San. Tur. Tic. A.Ş.,  Demisaş Döküm Emaye Mamulleri A.Ş.,  Camiş Madencilik A.Ş., Hepşen Kimya San. Tic. Ltd. Şti., Türk YTONG Sanayi A.Ş., Müsellimoğlu Demir Çelik Tic. San. Ltd. Şti., Sezersan Matbaacılık ve Ambalaj San. Tic. A.Ş. ve Seranit Granit Seramik San. Tic. A.Ş. listede yer almaktadır.

Zorlu geçen 2019 yılında,  tüm zorluklara rağmen üreterek katma değer sağlamaya devam eden, istihdam sağlayarak aş ve iş yaratan bu listedeki tüm sanayicilerimize şahsım ve Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası adına teşekkürlerimi sunuyor, Bilecik Ticaret ve Sanayi Odası olarak her zaman yanlarında olduğumuzu bilmelerini istiyorum” ifadelerini kullandı. 

Listede yer alan diğer firmalar ve sıralamaları ise şu şekilde:

“Bien Yapı Ürünleri San. Tur. Tic. A.Ş. (8. sıra),  Demisaş Döküm Emaye Mamulleri A.Ş. (101. sıra),  Camiş Madencilik A.Ş. (105. sıra), Hepşen Kimya San. Tic. Ltd. Şti. (182. sıra), Türk YTONG Sanayi A.Ş. (379. sıra), Müsellimoğlu Demir Çelik Tic. San. Ltd. Şti.(401. sıra), Sezersan Matbaacılık ve Ambalaj San. Tic. A.Ş. (437. sıra) ve Seranit Granit Seramik San. Tic. A.Ş. (442. sıra)
 

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 5970 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
3 Yorum