İL GENEL MECLİS BAŞKANI GİBİ ÇALIŞIYOR

İL GENEL MECLİS BAŞKANI GİBİ ÇALIŞIYOR

Bozüyük’te AK Parti İlçe Başkanı Mesut Çetin sadece seçim döneminde değil seçim sonrasında da köyleri sık sık ziyaret ederek köylülerin sıkıntılarıyla yakından ilgileniyor. Zamanının büyük bir bölümünü köy ziyaretlerine ayıran Mesut Çetin köylülerin büyük takdirini topluyor. Başkan Çetin son olarak yapımına başlanılan Göynücek, Düzağaç (Devlez) ve Dombayçayır köy yollarımızın bakım onarım ve asfaltlama çalışmalarını teşkilat mensupları ve İl Genel Meclis üyesi Nizamettin Çam ile birlikte yerinde inceledi.

il-genel-meclis-baskani-gibi-calisiyor2.jpg

Mesut Çetin, iktidarları döneminde köylerde ikamet eden vatandaşlarının refah seviyelerini en üst seviyeye çıkartmak için gayret sarf ettikleri söyledi. Köylü vatandaşların sıkıntılarını çözme noktasında büyük aşamalar kaydettiklerini AK Parti iktidarında köylerin her türlü talep ve isteklerinin yerine getirilerek en üst düzeyde hizmet verilmeye çalışıldığını söyledi.

Başkan Mesut Çetin, “Milletten aldığımız güçle milletimize her alanda hizmet etmeye devam ediyoruz. Milletvekilimiz genelde hükümetimiz tarafından ilimiz geneline ve ilçelerimize gelecek olan yatırımları takip ederken Belediye Başkanımız ve ekibi ilçemizi her alanda kalkındırmaya ve güzelleştirmeye devam ediyorlar. Bizlerde teşkilat olarak ilçemiz, beldemiz ve köylerimize yapılan ya da yapılacak olan yatırımları sürekli takip ederek icranın başında olan Milletvekilimize, Belediye Başkanımıza vatandaşlarımızdan gelen talepleri ileterek yardımcı olmaya çalışıyoruz. Bu kapsamda AK Parti İlçe Teşkilatı olarak sadece seçim zamanlarında değil, her zaman köy ve köylülerimizin, ilçe halkımızın yanında olmaya gayret gösteriyoruz. 15 Temmuz da tankların, mermilerin önüne göğsünü siper etmiş bu millete borcumuz olduğuna inanıyoruz. AK Parti Bozüyük İlçe Teşkilatı olarak bizler kurucu Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın ülkemiz için koymuş oldukları 2023-2053-2071 hedeflerine ulaşmasına ve ilçemizi her alanda öncü ve örnek ilçe olmasına katkı sağlamak için zaman sınırlaması olmaksızın çalışmalarımıza devam edeceğiz.

Bu doğrultuda hizmetlerimize devam ederken bugün itibariyle Göynücek, Düzağaç (Devlez) ve Dombayçayır köy yollarımızın bakım onarım ve asfaltlama işlerine Özel İdare ekipleri ve Bozüyük Belediyemizin destekleri ile başlanmıştır. Belediye Başkanımız Fatih Bakıcı’ya köylerimiz hizmetleri için verdiği desteklerden dolayı teşekkür ediyor. Köylerimize hayırlı olmasını diliyorum” dedi.

 

Kaynak:İsmet CEP

Bu haber toplam 4090 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum