İL GENEL MECLİSİ 3’ÜNCÜ BİRLEŞİMİ YAPILDI

İL GENEL MECLİSİ 3’ÜNCÜ BİRLEŞİMİ YAPILDI

İl Genel Meclisi’nin Nisan ayı olağan toplantılarının 3’üncü birleşimi gerçekleştirildi. Meclis Başkanı Osman Yılmaz başkanlığında gerçekleşen birleşimde 2 gündem maddesi görüşülerek karara bağlandı. 

Toplantıda ilk olarak İl Özel İdaresi ve Bilecik Belediyesi Müşterek Yatırım ve Hizmetler Birliği Meclisi’nde 5 yıl süre ile görev yapmak üzere 4 asil 4 yedek üye seçildi. Gizli oylamayla yapılan seçimde AK Parti grubu Zeki Kayadelen, Nihal Arslan, Alaattin Emral ve Erdinç Gesge’yi önerdi. CHP, İYİ Parti ve MHP ise aday göstermedi. Yapılan oylamada AK Parti grubunun önerdiği isimler MHP’nin de desteğiyle 12 oy alırken 9 oy ise boş çıktı. AK Partili bu dört isim mecliste görev almaya hak kazandı. Yine AK Partili Osman Yılmaz, Yücel Kaya, Mesut Çetin ile MHP’li Mehmet Pulat yedek üye oldular. 

Toplantının ikinci gündem maddesinde ise Bilecik Belediyeler Birliği Meclisi’nde görev yapacak 1 asil ve 1 yedek üye belirlendi. AK Parti grubundan başka aday gösteren olmazken AK Partili Zeki Kayadelen asil Osman Yılmaz ise yedek üye seçildi. 

il-genel-meclisi-3uncu-birlesimi-yapildi2.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2778 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.