İLHAN BAŞKAN AFRİN SINIRINDA

İLHAN BAŞKAN AFRİN SINIRINDA

Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden ile Balıkesir’in Balya ilçesi Belediye Başkanı Osman Kılıç, Afrin’e yönelik Zeytin Dalı Harekatı’na destek amacıyla sınırın sıfır noktasına gitti.

Kendilerini ‘Marmara’nın Bozkurtları’ olarak tanımlayan iki başkan, Mehmetçiğimize moral ve motivasyon sağlamak amacıyla başlattıkları kampanya kapsamında topladıkları çeşitli gıda ve giyim maddelerini askerlerimize ulaştırdı.

ilhan-baskan-afrin-sinirinda2.jpg

Uzun bir yolculuğun ardından Kilis’teki askeri birliklerimizi ziyaret eden Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, Bileciklilerin selam ve dualarını Mehmetçiklerimize iletti. Başkan Özden, kampanyalarına destek olan herkese teşekkür ederek duygularını şöyle dile getirdi:

“Türk Silahlı Kuvvetlerimizin başlatmış olduğu Zeytin Dalı harekatı kapsamında görev yapan Mehmetçiğimize moral ve motivasyon desteği verilmesi kapsamında başlatmış olduğumuz ‘KURLUŞUN ŞEHRİNDEN DESTAN YAZAN KAHRAMANLARIMIZA’ kampanyamız kapsamında toplanan hediyelerimiz emin ellere teslim edilmiştir. Mehmetçiklerimizin hediyelerini teslim ettikten sonra Zeytin Dalı harekatında görev yapan hemşehrimiz Tankçı Uzm. Çvş. Ferdi Günay'ı ve sınırda görev yapan Mehmetçiklerimizi Gülbaba sınır karakolunda ziyaret ederek Yenipazarlı hemşehrilerimizin selamını ilettik. Yine Zeytin Dalı harekatında görev yapan Gaziantep İslahiye ilçesinde bulunan Halit Gürkan Atılgan kardeşimizi ve mehmetçiklerimizi ziyaret ettik.

ilhan-baskan-afrin-sinirinda3.jpg

Kampanyamıza duyarlılık gösteren tüm hemşehrilerimize saygı ve şükranlarımı sunuyorum. Hediyelerimizin kahraman mehmetçiklerimize ulaştırılması esnasında lojistik destek veren Balya Belediye Başkanımız Sayın Osman Kılıç'a, bizi karşılayan ve yardımlarını esirgemeyen Milliyetçi Hareket Partisi Kilis İl Başkanımız Sayın Hasan Mısırlıgil'e, getirmiş olduğumuz hediyeleri mehmetçiklerimiz adına teslim alan Kilis İl Jandarma Alay Komutanımız Sayın Hakan Başaklıgil’e ve yine her zaman olduğu gibi şimdide misafirperverliğinden ödün vermeyen Oğuzeli Belediye Başkanımız Sayın Mehmet Sait Kılıç'a ve Gaziantep ilimizin saygın firması Park İnşaat sahipleri Emre Yıldırım ve Gökhan Soyfinç dava arkadaşlarımıza, kampanyamıza destek olan kıymetli basın kuruluşlarımıza şahsım ve ilçem halkı adına teşekkür ediyorum” dedi.

ilhan-baskan-afrin-sinirinda4.jpgilhan-baskan-afrin-sinirinda5.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2758 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.