İLHAN ÖZDEN FENA PATLADI!

İLHAN ÖZDEN FENA PATLADI!

Yenipazar Belediye Başkanı İlhan Özden, sokağa çıkma kısıtlaması ile geçirilen Ramazan Bayramı'nda yaptığı ziyaretleri eleştirenlere fena patladı.

Başkan İlhan Özden, sosyal medya üzerinden kendisini şeker dağıtmakla itham edenlere sert bir dille cevap verirken, "Öyle üç beş fenomenden korkup çekinip halkımızın hizmetlerini aksatamayız. Sonuçta bu kervan yürüyecek. İçine sindiremeyenlere tavsiyemiz Kızılay Sodası'dır. Ancak başın emrini dinlemeyen ayakları kesme vakti gelmiştir. Sabır bir yere kadardır. Bizim verilmeyecek hesabınız yoktur" ifadelerini kullandı.

Özden, konuyla ilgili yaptığı yazılı açıklamada, şunları kaydetti:

"Bu Ramazan Bayramında sokağa çıkma yasağından dolayı, sevdiklerinden ayrı bayram geçiren vatandaşlarımızın kapılarını çalarak bizden bir istekleri olup olmadıklarını sorarak bayramlarını kutladık. Biz zaten ailelerimizin kimine evlat, kimine kardeş, kimine abi olarak gittik. Ve vatandaşlarımızın yüzündeki mutluluğu görmek bizi ziyadesiyle memnun etti.

Ne varki bazı sosyal medya fenomenleri kendilerini öne çıkaracak haber bulamayınca bizleri ev ev gezerek şeker dağıtma ile nitelendirilmişler. Unuttukları bir şey var içlerine siner veya sinmez ben halkımın %60 oylarıyla seçilmiş belediye başkanıyım. Ayrıca sayın Cumhurbaşkanımızca virüs salgını kapsamında oluşturulan Vefa Sosyal Destek Grubu'nun doğal üyesiyim. Halkımın kapısını her zaman çalacak bir duruma sahibim ve bu halkın her türlü ihtiyacını karşılamak benim boynumun borcudur. Kimseden çekinecek bir durumum verilemeyecek bir hesabım yoktur. Her zaman halkımın yanındayım. Kim ne derse desin, ne yazarsa yazsın, bizler yine ilk gün olduğu gibi halkımızın gönlüne dokunmaya devam edeceğiz. Zaten biz bu yola "Canımız Yenipazar Halkına Armağan Olsun" diye çıktık ve sözümüzün arkasındayız. Öyle üç beş fenomenden korkup çekinip halkımızın hizmetlerini aksatamayız. Sonuçta bu kervan yürüyecek. İçine sindiremeyenlere tavsiyemiz Kızılay Sodası'dır. Ancak başın emrini dinlemeyen ayakları kesme vakti gelmiştir. Sabır bir yere kadardır. Bizim verilmeyecek hesabınız yoktur.

Rahat olun vatandaşlarımız, Yenipazar Belediyesi var" ifadelerini kullandı.

Yayın: bilecikhaber

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 8240 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
17 Yorum