İLMEKLER ASKERİMİZ İÇİN ATILIYOR

İLMEKLER ASKERİMİZ İÇİN ATILIYOR

Sınır ötesinde terörist avına çıkan kahraman Mehmetçiğimize destek amacıyla atkı ve bere ören kadınlar kervanına Bilecikli kadınlarda katıldı.

Bilecikli hanımlar, Suriye'nin Afrin bölgesine yönelik gerçekleştirilen Zeytin Dalı Harekatı'na katılan Mehmetçiklerimize atkı ve bere örmek için Sultaneli Yöresel Lezzetler Evi’nde bir araya geldi.

ilmekler-askerimiz-icin-atiliyor2.jpg

Bilecikli hanımların kahraman askerlerimizin yanında olduğunu hissetmeleri adına böyle bir etkinlik düzenlediklerini ifade eden Zehra Öcek, hazırlanan atkı ve bereleri önümüzdeki hafta içerisinde göndereceklerini belirtti.

Zehra Öcek, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

ilmekler-askerimiz-icin-atiliyor3.jpg

“Bilecik’teki ev hanımları olarak güçlü ordumuzu, kahraman askerlerimizi desteklemek amacıyla böyle bir çalışma yapmayı kararlaştırdık. Onlara yanında olduğumuzu gösterecek en güzel şeyin kendi ilmeklerimiz olacağını düşündük ve yola çıktı. Belediyemizde bizleri destekledi. Yaklaşık 50 kişi bir araya gelerek boş zamanlarımızda örgü yapıyoruz ama bununla beraber kendileri yapıp getirenlerde var.

ilmekler-askerimiz-icin-atiliyor4.jpg

Biz sadece örgü ile değil aynı zamanda Fetih Suresi’de okuyarak askerlerimizin yanında olduğunu hissettirmeye çalışıyoruz. Bilecikliler olarak Osmanlı şehrinin Hayme Anaların yetiştiği topraklardayız. Dolayısıyla bizim bir farkımız olmalı diyoruz ve askerimizin her zaman destekçisiyiz” dedi.

Bilecikli kadınların askerimize atkı bere örme etkinliğine İl Milli Eğitim Müdürü Fazilet Durmuş’ta katıldı.   

ilmekler-askerimiz-icin-atiliyor5.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 1969 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.