İMAM HATİPLİLER AFFETMEDİ

İMAM HATİPLİLER AFFETMEDİ

28 Şubat zihniyetine Altınkaynak sağlayanlar çil yavrusu gibi dağıtıldı

İmam hatiplilere ve ENSAR’a hakaret içeren yazıya bakanlık talimatı gibi işlem yapan İsmail Altınkaynak’a CHP, Türk Eğitim-Sen, paralelin yayın organı, Değişim ve son zamanda çark eden Ahmet Selöz destek olsa da Ak Parti iktidarı affetmedi. Sakarya Gazetesi’nin yayınları kamuoyunca bir kez daha takdir gördü.

28 Şubat zihniyetine altın kaynak sağlayanlar çil çavrusu gibi dağıtıldı. İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak merkeze alındı. İl Milli Eğitim Müdür Yardımcılığı

16552.jpg

görevlerinde bulunan Coşkun Bakırtaş İnhisar’a, Erdoğan Kaba Yenipazar’a gönderildi. İsmail Altınkaynak’tan boşalan Bilecik İl Milli Eğitim Müdürlüğü’ne Kocaeli İl Milli Eğitim Müdürlüğünde Şube Müdürü görevinde bulunan Fazilet Durmuş atandı.

Ak Parti Milletvekili Halil Eldemir başta olmak üzere siyasiler affetmedi

Eğitim-İş Sendikasının “..velileri ve öğrencileri imam hatip okullarına yönlendirmeye yönelik faaliyetlerin engellenmesi”‘ni isteyen, metin içersinde Ensar Vakfı ve İmam hatip mezunlarına hakaret içeren yazıyı, bakanlık talimatı gibi 7 İlçe kaymakamlığına ve Merkez Okul ve Kurum Müdürlüklerine gönderen İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak’ı başta Ak Parti Milletvekili Halil Eldemir olmak üzere siyasiler affetmedi.

“28 Şubat zihniyetine Altınkaynak” başlıklı yazımızın ardından sivil toplum kuruluşları ve kamuoyu ayağa kalktı. Ak Parti Milletvekili Halil Eldemir’de başta olmak üzere siyasiler ve genel idare haberimizi haklı buldu.

Hatasını kabul eden İl Milli Eğitim Müdürü İsmail Altınkaynak “Beceriksiz deyin, aymaz deyin, bu adam yazdığını okumuyor mu deyin” derken; haber11, CHP, Mehmet Ergün’ün gazetesi Değişim, Türk Eğitim-Sen ve son olarak Musa Demirbağ sahip çıktı. Memur-Sen başkanı Ahmet Selöz’de sonradan çark ederek paralel yayın organı olarak bilinen basın kuruluşlarında Altınkaynak’a sahip çıkmaya çalışsa da fayda etmedi.

Kimler kaybetti?

İsmail Altınkaynak: Eğitim-İş’in imam hatip, ve ENSAR düşmanlığı yaptığı yazıyı bakanlık talimatı gibi işlem yaptı hatasını kabul etti. Ancak ENSAR düşmanı gazeteye sığındı.

Mehmet Ergün'ün sahibi olduğu Değişim muhabiri: Kız çocuklarına dinimize uygun olmayan kıyafetlerle gösteri yapanları eleştirdiğimizde bizlere “Bilecik’in AKİT’i Sakarya Gazetesi. Bu zihniyet Ensar Vakfının tecavüzcü zihniyetiyle aynıdır” diyen Değişim kaybetti.

olaylara-bakis-facebook-resmi-001.jpg

CHP Meclis Üyesi Erdoğan Yeşil: Her kesime eşit davrandığı için İsmail Altınkaynak’tan memnuniyetini ifade etti. Makamına giderek samimi pozlar verdi.

bilecik_1974908710.jpg

Ömer Yel: Türk Eğitim-Sen’in İsmail Altınkaynak’ı destekleyen açıklamasını haber11 “Yazıyı fırsat bilen bu menfaat grubu fırsatı kaçırmamış ve mevcut İl Milli Eğitim Müdürü hakkında karalama kampanyası başlatmıştır. … Şu an adı geçen kişilerin görevden alınması demek, oynanan oyunu görmezden gelmek demektir” şeklinde yorumladı ama sonuç değişmedi.

bilecik_9262353777.jpg

Haber11: CHP’nin, Türk Eğitim-Sen’in ve son olarak Memur-Sen Başkanı Ahmet Selöz’ün İsmail Altınkaynak’a desteklerini yağlandıra ballandıra verdi. Haberlerden paralelciler, Mehmet Ergün, CHP ve Ahmet Selöz memnun kaldı.

Ahmet Selöz: Memur-Sen başkanı konuyla ilgili önce gazetemize idari bir körlük, bürokratik bir acziyet olarak değerlendirirken daha sonra Altınkaynak’a destek veren Selöz açıklamasının devamında konuyu iki gazetenin meydan muhaberesi olarak değerlendirmişti.

bilecik_8679468035.jpg

Musa Demirbağ: Saygı duyulan bir cemaatin Bilecik’te hizmetlerini gerçekleştiren Musa Demirbağ’ın Bilecik’in gündemindeki bir konuya taraf olarak Değişim’e açıklama yapması kendine itibar kaybettirdi. Dinimize ahlakımıza uygun olmayan kıyafetlerle kızları ortalığa çıkaranların, ENSAR’a küfredenlerin gazetesinde, imam hatip düşmanlığı yapan yazıyı savunması temsil ettiği makama yakışıyor mu dedirtti.

manset-13.jpg

Ak Parti Milletvekili Halil Eldemir başta olmak üzere Ak Parti iktidarı ve genel idare İsmail Altınkaynak’ı görevden alarak destekçilerini kaybettirdi. 

 

Bu haber toplam 4621 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
33 Yorum