İMZALAR BİLECİK’İN İMARI İÇİN ATILDI

İMZALAR BİLECİK’İN İMARI İÇİN ATILDI

Belediye Başkanı Semih Şahin, ilimiz ve çevre illerdeki teknik  oda temsilcilikleri, mimar ve mühendisliklerin yetkilileri ile bir araya gelerek; Sağlıklı kentleşme, nitelikli yapılaşma, kültürel, tarihi ve doğal çevre değerlerinin korunarak geliştirilmesi amacıyla hazırlanan protokolü imzaladı.

imzalar-bilecikin-imari-icin-atildi2.jpg

Bilecik Belediyesi Şeyh Edebali Kültür ve Kongre Merkezinde gerçekleştirilen imza töreninde Belediye Başkanı Semih Şahin;  Bilecik Belediyesi ile TMMOB Mimarlar Odası Temsilciliği, İnşaat Mühendisleri Odası Temsilciliği, Makine Mühendisleri Odası Temsilciliği, Elektrik Mühendisleri Odası Temsilciliği, Harita ve Kadastro Mühendisleri Odası Temsilciğinden yetkililerin katılımı ile hazırlanan protokolü imzaladı.

‘’ŞEHRİMİZ İÇİN YAPACAKLARIMIZI ORTAK AKLIN ESERİ OLARAK GERÇEKLEŞTİRECEĞİZ’’

imzalar-bilecikin-imari-icin-atildi3.jpg

Belediye Başkanı Semih Şahin imzalanan protokol hakkında yaptığı açıklamada, ‘’Şehrimiz için yapacaklarımız ortak aklın eseri olarak gerçekleştireceğiz’’ ifadesini kullanarak, “Bilecik Belediyesi olarak kentimizde yaşayan mimar ve mühendis odalarıyla ortak bir protokol imzaladık. Bu protokol çerçevesinde kentimizde yapılacak olan tüm işleri yerli mimar ve mühendis arkadaşlar ile birlikte yapılmasını öngören bir protokol imzaladık. Bunun amacı ise; sağlıklı kentleşme, nitelikli yapılaşma, kültürel, tarihi ve doğal çevre değerlerinin korunarak geliştirilmesi için ortak mesleki ve tekniği işbirliği protokolü şeklinde. Bizler öncelikle Bilecik’te yaşayan insanların kentimiz için çok daha iyi projeler üretebileceğine inanıyoruz. Bu çerçevede sorunu sadece ekonomik sorun olarak görmek değil, bunun dışında Bilecik’te yaşayan mimar ve mühendisler ile çalışmak istedik. Şehrimiz için güzel sonuçların çıkacağına inanıyorum” İfadelerine yer verdi.

imzalar-bilecikin-imari-icin-atildi4.jpg

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 5135 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum