İNŞAAT HIZLA İLERLİYOR

İNŞAAT HIZLA İLERLİYOR

Bozüyük’te yaklaşık bir ay önce temeli atılarak inşaat çalışmalarına başlanılan Kapalı Pazar yeri inşaatı hızlı bir şekilde yükselmeye devam ediyor.

Müteahhit firma tarafından çalışmalar hızlı ve itina ile devam ettirilirken bugünlerde taşıyıcı kolan ve kirişler yerlerine monte ediliyor.Bozüyük Belediye Başkanı Fatih Bakıcı, vatandaşlar ve pazarcı esnafının mağdur olmaması için birinci önceliğimiz dediği Kapalı Pazar yeri projesinin inşaat çalışmalarıyla yakından ilgileniyor. Kış gelmeden tamamlanarak hizmete sunulması için müteahhit firma yetkilileri ile sürekli sıcak temasta bulunuyor. Yılsonuna kadar inşaatın tamamlanarak hizmete açılması beklenen Kapalı Pazar yeri projesindeki bu hızlı gelişme pazarcı esnafı ve vatandaşlar tarafından meraklı gözlerle takip ediliyor. Pazarcı esnafı ve vatandaşlar “Kapalı Pazar yeri projesi gerçekten ilçemiz için önemli bir proje. Yaşanılan doğal afetten sonra yaklaşık 3 yıldır açık alanda alışveriş yapıyoruz. Kapalı Pazar yerinin çöküşünün ardından kıymetini daha iyi anladık. Yazın kavurucu sıcaklar, kışın yağmur ve kar yağışı gerek bizleri gerek alışveriş yapan vatandaşlarımızı üzerek zor anlar yaşatıyordu. Sağolsun Başkanımız Kapalı Pazar projesini ilk önceliği sayarak ilçemize yeniden kazandırmak için büyük gayret sarf ediyor. Kendisine bu bağlamda çok teşekkür ediyoruz. Kapalı Pazar yerimize kavuşacağımız günü iple çekiyoruz” dediler.

14 bin 250 metrekare kapalı alan içerisinde kurulacak Kapalı Pazar yerinde her biri 31 metrekare olan 30 dükkân ve kiralanabilir alan bulunuyor. Kapalı Pazar yeri ayrıca tuhafiye bölümü 679 kişilik, sebze- meyve bölümü de 859 kişilik olarak planlandı.

Bu haber toplam 3051 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum