İŞÇİLERİ BELEDİYENİN ÖNÜNDE ÇADIR KURMAYA ÇAĞIRDI

İŞÇİLERİ BELEDİYENİN ÖNÜNDE ÇADIR KURMAYA ÇAĞIRDI

Eğitim Bir-Sen Şube Başkanı Ahmet Selöz, Bilecik Belediyesi’nden çıkartılan işçilere destek mesajları verirken, belediyenin bu kararına sert bir dille tepki gösterdi.

Ahmet Selöz, sosyal medya üzerinden yaptığı açıklamada, işten çıkartılan 45 işçiyle ilgili açıklamalarda bulundu. İşçileri belediyenin önünde çadır kurmaya davet eden Selöz, “İşçi kardeşlerimize düşen belediyenin önünde çadır kurmak ve sonrasında namus sözlerini genel başkanlarına hatırlatmaktır” dedi.

Selöz, konuyla ilgili açıklamasında, şunları kaydetti:

“Bilecik için çalışma zamanı diyenler kısa sürede çatışma zamanına evrildi. Kamuoyunda yer alan iddialar gerçek oldu. Şeffaflık ödülü alanlar kış günü 45 belediye işçisini işten çıkararak, çoluk çocuk açlığa, ayaza, soğuğa şeffaf bir şekilde terk ettiler. Genel başkanlarının namus sözünü tuttular. Onlar kendilerine yakışanı yaptı.

Bilecik'e ve irade sahiplerine düşen bu işçi kardeşlerimize sahip çıkmaktır. İşçi kardeşlerimize düşen belediyenin önünde çadır kurmak ve sonrasında namus sözlerini genel başkanlarına hatırlatmaktır. Bir sendika temsilcisi olarak zulüm kimden gelirse karşısında olmaya, adalet kimin için olursa yanında durmaya devam ediyoruz.”

Kaynak:Bilecik Haber - Ahmet Meşe

Bu haber toplam 5776 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
21 Yorum