İŞİTME CİHAZI ALINDI AMA YETMEDİ

İŞİTME CİHAZI ALINDI AMA YETMEDİ

Bilecik Engelsizim Yaşam ve Yardımlaşma Derneği Başkanı Halit Altıntaş’ın 6 yaşındaki Niyazi Dağlı’ya işitme cihazı almak için yaptığı çağrı karşılıksız kalmadı. Yardımsever vatandaşların destekleri ile gerekli para toplanarak küçük çocuğun işitme cihazı alındı. İşitme cihazının sağlıklı çalışması için gerekli olan kulak kapağı da yine hayırseverlerin destekleri ile temin edildi ama bu kez farklı bir ihtiyaç ortaya çıktı. 

Cihazın daha iyi ses vermesi için minik Niyazi’nin beynine yerleştirilen pil yatağının 3’lü olması gerektiğini ifade eden Halit Altıntaş, 2500 TL değerindeki cihazın alınması için bir kez daha yardımseverlerden destek istedi. Halit Altıntaş, konuya ilişkin gazetemize yaptığı açıklamada, şunları kaydetti:

“Niyazi’nin ihtiyacı olan işitme cihazını yardımsever vatandaşlarımızın desteği ile aldık. Küçük çocuk ve ailesini Ankara’ya götürdüm ve gerekli işlemler yapılarak çocuğumuz cihazına kavuştu. Cihazı aldıktan sonra 1300 TL değerinde kulak kapağı olması gerekince yine kendi imkanlarımızla bu kapağı da temin ettik. Ancak, cihazın daha iyi ses vermesi için çocuğumuzun beyninde bulunan pil yatağının 3’lü olması gerekiyormuş. Şu anda tek yataklı ve bunun 3’lüye dönüşmesi gerekiyor. Bununla ilgili de gerekli görüşmeleri yaptık ve 2500 TL’ye bir firma ile anlaşma sağladık. Bu noktada yine yardımsever vatandaşlarımızın desteğine ihtiyacımız var. Çok önemli mesafe katettik ve sona geldik, eğer bu pil yataklarını da temin edebilirsek minik yavrumuz çok rahat duymaya başlayacak. 

Yardım etmek isteyen vatandaşlarımız 0 535 742 60 74 nolu telefondan bizlere ulaşabilirler” dedi. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2308 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.