İŞKUR’A 11 MEMUR ALINACAK

İŞKUR’A 11 MEMUR ALINACAK

İŞKUR İl Müdürü Ayhan Tozan, İŞKUR’un ülke genelinde 1078 büro memuru ve 1141 iş ve meslek danışmanı olmak üzere toplamda 2219 personel alacağını duyurdu. Müdür Tozan bu kapsamda Bilecik İŞKUR Müdürlüğü’ne 8 iş ve meslek danışmanı ile 3 kişilik büro memuru olmak üzere 11 personelin alınacağını bildirdi. 

İŞKUR İl Müdürü Ayhan Tozan, konuya ilişkin yaptığı açıklamada, başvuruların www.iskur.gov.tr adresi üzerinden başladığını ve 4 Temmuz Çarşamba günü saat 23.59’a kadar devam edeceğini belirtti. Tozan, 70 ve üzeri KPSS puanı alan adayların mezun oldukları bölümlere uygun kontenjanlar için mülakata girmeye hak kazanacaklarını ifade ederek, şunları kaydetti:

“İl müdürlüğümüze ataması yapılacak 11 kişinin işbaşı yapması ile ilimizde bulunan vatandaşlarımıza ve işverenlerimize daha hızlı ve etkin hizmet vermeyi amaçlıyoruz. Hedefimiz, istihdam ve mesleki eğitim konusunda hem ülkemizde hem de ilimizde öncü kurum olmaya devam etmektir. Kurumumuzda görev yapan çalışma arkadaşlarımla beraber Milli İstihdam Seferberliği kapsamında daha fazla vatandaşımızı iş ve meslek sahibi yapmak en büyük amacımızdır.

Mülakat sonucu başarılı olan adayların Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğü ile sözleşme imzalayarak işbaşı yapması bekleniyor. Adayların ayrıntılı bilgi edinebilmeleri için http://www.iskur.gov.tr adresinden kontenjan bilgileri ve başvuru şartları mevcut" ifadelerine yer verdi.

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3077 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.