İSTANBUL BİLECİKLİLER DERNEĞİ'NDEN GAZETEMİZE ZİYARET

İSTANBUL BİLECİKLİLER DERNEĞİ'NDEN GAZETEMİZE ZİYARET

İstanbul Bilecikliler Yardımlaşma ve Kalkınma Derneği Başkanı Oktay Tepe ve beraberindekiler gazetemizi ziyaret etti. Heyet, gazetemiz yazı işleri müdürü Mücahid Erdal ve sayfa editörümüz Mehmet Erdal ile bir süre görüştü.

Dernek Başkanı Oktay Tepe, 28. Osmangazi'yi Anma ve Tanıtma Şenlikleri'nin 15 Mayıs'ta gerçekleştirileceğini belirterek tüm Bileciklileri şenliklere davet etti.

Dernek çalışmaları hakkında bilgiler veren Oktay Tepe, İstanbul'daki Bileciklileri bir araya getirmek için çalıştıklarını anlattı. Göreve geldikleri günden itibaren birçok çalışmaya imza attıklarını kaydeden Tepe, dernek faaliyetlerinde Bilecik'ten kendilerine yapılan desteklerin önemine dikkat çekti.

Bu yılki Osmangazi'yi Anma Şenlikleri'ne Kültür ve Turizm Bakanlığı'dan destek aldıklarını dile getiren Tepe, çalışmalarına bundan sonrada devam edeceklerinin altını çizdi.

Ziyaret, hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile sona erdi.

Ziyarette, Dernek Başkanı Oktay Tepe'nin yanısıra Başkan Yardımcıları Yaşar Yıldırım ve Ali İşler, Muhasip Burhanettin Eker, STK Komisyon Başkanı Abdullah İlmek ve yönetim kurulu üyeleri Metin Ersöyleyer, Mahmut Çam ve Umut Güzel yer aldı.

istanbul2.jpg

 

 

İlgili Haberler

Kaynak:Aysun YILDIZ

Bu haber toplam 2423 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.