İşte 2021’in en çok okunan haberleri

İşte 2021’in en çok okunan haberleri

Bilecik’in en çok takip edilen haber sitesi www.bilecikhaber.com.tr’nin 2021 yılında en çok okunan haberlerini sizler için derledik.

Bilecik’in en çok takip edilen haber sitesi www.bilecikhaber.com.tr’nin 2021 yılında en çok okunan haberlerini sizler için derledik. Takipçilerimiz tarafından yoğun ilgi gören ilk 5 haber arsasında birbirinden farklı konu ve başlıklar yer alırken dikkat çeken bir liste ortaya çıktı. 

2021 yılının en çok okunanlar listesinin 5’inci sırasında “AK Parti il başkanı belli oldu” başlığı ile Serkan Yıldırım’ın AK Parti Bilecik İl Başkanı olarak belirlendiği içeren haber yer aldı. Yaklaşık 1 yıl önce AK Parti’de yaşanan il başkanlığı süreci hem parti içerisinde hem de Bilecik kamuoyunda geniş yankı bulmuştu. 

En çok okunanlar listesinin 4’üncü sırasında ise artık hayatımızın bir parçası haline gelen koronavirüsü tedbirlerine ilişkin “Söğüt’te düğün saatleri değişti” başlıklı haberimiz yer aldı. İlçede nikah ve düğün saatlerinin bitiş saatinin 24.00’ten 23.00’e çekildiğini içeren haberimiz takipçilerimizden yoğun ilgi gördü. 

Listenin 3’üncü sırasına geldiğimizde ise Kuyubaşı Köyü merkezli deprem haberi yer aldı. "Bilecik’te deprem" başlığı ile duyurduğumuz haberimiz en çok okunanlar listesinde 3’üncü sırada yer aldı. 

Bilecik’i yasa boğan Özge öğretmenin haberi ise en çok okunanlar listemizin 2’nci sırasında karşımıza çıkıyor. “Çok istediği öğretmenliğe başlayamadan hayata veda etti” başlığı ile duyurduğumuz haberde hayalini gerçekleştirmeye çok yaklaşan Özge Vural’ın geçirdiği kalp krizi sonucu odasında ölü bulunmasını içeriyor. 

En çok okunanlar listemizin 1’inci sırasında yani zirvede ise çok enteresan bir haber yer alıyor. İş yerine sürekli icra gelen bir işçinin işten atılmasının ardından başlayan ve yıllar süren işe iade davasına ilişkin Yagıtay’dan gelen emsal karar tam 115 bin kez okunarak 2021 yılının en çok okunan haberi oldu.

“İş yerine icra gelen işçi şimdi yandı” başlığı ile yayınlanan haberde; Yargıtay 9. Hukuk Dairesi; iş arkadaşlarından sürekli borç isteyen ve adına peş peşe icra evrakları gönderilen işçinin işten atılabileceğine ilişkin emsal bir karara imza atıyor. 

Bu haber toplam 1485 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.