İYİ PARTİ BASINLA BULUŞTU

İYİ PARTİ BASINLA BULUŞTU

İyi Parti Bilecik il teşkilatı, ilimizdeki basın mensuplarıyla bir araya geldi. İlçe kongrelerinin tamamlanmasının ardından basınla bir araya gelerek, 11 Mart'ta yapılacak il kongresine Bileciklileri davet eden İyi Parti Bilecik İl Başkanı Ahmet Gürses: '11 Mart'ta Kültür Sitesi'nde saat:12:00'da gerçekleştireceğimiz il kongremize tüm Bilecik halkını davet etmek istiyoruz. Gelsinler, iyilerin partisini, iyilerin evlerini görsünler.' dedi.

İyi Parti Merkez İlçe Başkanı Aliye Selviler, İyi Parti Gençlik Kolları İl Başkanı Mehmet Can Kılınç'ında bulunduğu toplantıda konuşan İyi Parti Bilecik İl Başkanı Ahmet Gürses şunları dile getirdi: 'İlçe kongrelerimizi çok şükür tamamladık. 11 Mart'ta da il kongremizi gerçekleştireceğiz. Kültür Sitesi'nde saat:12:00'da gerçekleştireceğimiz il kongremize tüm Bilecik halkını davet etmek istiyoruz. Gelsinler, iyilerin partisini, iyilerin evlerini görsünler. 

'MERKEZ İLÇEDE 400'E YAKIN ÜYEMİZ OLDU'

Üye çalışmalarımız devam ediyor. İlçelerimiz sürekli üye kayıtlarına devam ediyor. Çok şükür güzel sayılara ulaştık. Merkez ilçemizde 400'e yakın üyemiz oldu. Yine aynı şekilde Bozüyük ilçemizde üye kayıt ettik. Bu çok kısa sürede oldu. Bundan sonra bu sayı artacak. Fakat şuan da il kongremize yoğunlaştık. Bunu atlattığımız zaman yine parti olarak sahalara çıkacağız. İyi Parti'yi, İyi Parti'nin hedeflerini, iyi insanların bir araya geldiğinde neler yapabileceğini tüm kamuoyu ile paylaşacağız inşallah. 

'ÜLKENİN BİRLEŞTİRİCİ GÜCÜ OLACAĞIZ'

Halkımızdan beklediğimizden fazla ilgi görüyoruz. Halkımızın gerçekten son umudu bu. Milletimiz geliyor bize destek açıklamalarında bulunuyor. Bu da bize moral veriyor. Milletin şuan da son umudu olarak görülüyoruz. Bizde bu umudu inşallah yere düşürmeyeceğiz. Türk siyasetine yeni bir kapı açıldı. Bundan sonra hiçbir şey eskisi gibi olmayacak. Milletimiz o yukardan yapılan o tehditlere, bölünmeyi çağrıştıran aslında birlikten bütünlükten bahsederek özünde insanımızı bölen tavırdan rahatsız. Bunu çok net biliyoruz. Dilinden birlik beraberliği düşürmeyen insanlar bizden olmayan gibi bir tavır sergiliyorlar. Milletimizde bundan çok rahatsız. Bizde bunun farkındayız. Biz ayrıştırmadan bu ülkenin birleştirici gücü olacağız.' dedi. 

İl Başkanı Gürses'in konuşmasının ardından fotoğraf çekimiyle toplantı sona erdi.

 

Kaynak:Sinan ÖNCE

Bu haber toplam 2891 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
4 Yorum