İYİ PARTİ, BELEDİYE BAŞKANINI KINADI!

İYİ PARTİ, BELEDİYE BAŞKANINI KINADI!

İYİ Parti Bilecik Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Ertürk, Söğütspor Başkanı Zafer Subaşığlu'nun istifası ile ilgili yaptığı açıklamada, Söğüt Belediye Başkanı İsmet Sever'i suçlayarak "Kınıyorum" dedi. 

İYİ Parti Bilecik Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Ertürk, yaptığı yazılı açıklamada, şunları kaydetti:

"Söğüt Spor Kulüp Başkanı Zafer Subaşıoğlu'nun istafa haberini ve gerekçelerini öğrenmiş bulunmaktayım. Sayın Başkan Subaşıoğlu'yla geçen telefon görüşmesi sonrası istafa nedenlerini doğrulamış bulundum. Yakınen tanıdığım Zafer Bey ile geçtiğimiz dönem Söğüt Belediyesi'nde beraber çalışmışlığımız vardır, ne kadar etik olmasa da geçtiğimiz aylarda mevcut Söğüt Belediye Başkanının takdiridir ki iş akdine sadece kişisel ve siyasal nedenlerle son verildiğini kamuoyu duymuştu. Sayın Belediye Başkanının içi soğumamış ki Subaşıoğlu kulüp başkanlığından istafa etmediği sürece Bilecik'imizin güzide spor kulüplerinden olan Söğüt Spor'a hiçbir konuda destek vermeyeceğini söylemiş, kulüp başkanı Zafer Subaşıoğlu istifa etmeye mecbur bırakılmıştır. Bu talihsiz durum için denecek o kadar çok şey var ki... 

Söğüt'te yaz spor okullarımıza kendisinden, ailesinden fedakarlık ederek hizmet veren, çocuk yaşta ki kardeşlerimizi sporla tanıştıran ve sevdiren, genç kardeşlerimize eli erdiğinde gücü yettikçe kötü alışkanlıklardan uzak tutmaya çalışan ve kulübü kısıtlı imkanlarla başarıdan başarıya koşturan çekirdekten yetişme kulüp başkanını tebrik etmek gerekirken bu talihsiz durum reva mıdır? Hiçbir gelir elde etmeden kendini spora ve hepsinden önemlisi gençlere adayan bir eğitmen, hoca, kulüp başkanına yapılanları yanlış buluyor, keskin sirke küpüne zarardır sözünü hatırlatmak istiyorum. Kulüp menfaatlerini kendi konumundan ileri tutarak Söğüt Spor kulübünün Belediye imkanlarından yararlanabilmesi için istifa eden ve yaptığı hizmetlerden dolayı Söğüt Halkının sevgisini ve takdirini kazanan başarılı kulüp başkanı Zafer Subaşıoğlunu yaptığı hizmetlerden dolayı tebrik ediyor, bu talihsiz durumla alakalı Mevcut Belediye Başkanını kınıyorum."

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4706 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum