İYİ PARTİ GÜRSES'E SAHİP ÇIKTI!

İYİ PARTİ GÜRSES'E SAHİP ÇIKTI!

İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Yılmaz, belediye meclisi toplantısında yaşanan tartışmalar üzerinden eleştiri oklarının hedefine oturtulan İYİ Partili Başkan Yardımcısı Ahmet Gürses'e sahip çıktı.

İl Başkanı Mehmet Yılmaz, yaptığı yazılı açıklamada, Ahmet Gürses’in yalnız olmadığına dikkat çekerek, “İYİ Parti yöneticileri ve üyeleri olarak her platformda her türlü şartlarda Sayın Ahmet Gürses beyin sonuna kadar yanındayız” dedi.

Yılmaz ayrıca, AK Parti kanadını çamur atmakla itham ederek, “Attığınız çamur kendi üstünüze bulaşmıştır. AK Parti yöneticilerinin yaptığı bu açıklamalar tamamen 31 Mart 2019 yerel seçimlerinin kaybetme sancısıdır” ifadelerini kullandı.

Bilecik’te yaşayan herkesin kendileri için değerli olduğunu kaydeden Yılmaz, “Bilecik’te yaşayan ve Bilecik’e katma değer katan herkes bizim için değerli olup, kendileri ile aynı şehirde yaşamaktan onur ve gurur duyuyoruz” cümlelerine yer verdi.  

İYİ Parti İl Başkanı Mehmet Yılmaz, konuya ilişkin açıklamasında, şunları kaydetti:

“Bildiğiniz üzere geçen hafta yapılan belediye meclis toplantısında Belediye Başkan Yardımcısı Sayın Ahmet Gürses Bey’ in AK PART meclis üyesi Sayın Çetin Kaya’ya söylemediği halde söyledi deyip, Sayın AK Parti İlçe Başkanı, İl Başkanı, Sayın Milletvekili Selim Yağcı beyin olayı araştırıp incelemeden, alel acele, sel önünden kütük kapar gibi yaptıkları açıklamaları basından gördük. Evet basın açıklamaları yapılabilir. Fakat olay araştırılır, irdelenir öyle yapılır.

Meclislerde lüzum hasıl olursa basına kapalı toplantılar yapılabilir. Fakat tüm meclis toplantıları tutanak ve kamera ile kayıt altına alınır. Sayın AK Parti yöneticilerinin ilk yaptığı açıklamalarda bizler olayın muhatabı gibi görünen Sayın Çetin Kaya beyi gördük. Basın açıklaması bunun üzerinden yapıldı. Bir de baktık ki 6 gün sonra ben duydum diye Sayın Muhammet Karadayı ortaya çıkıverdi. Sayın Muhammet Karadayı bu sözleri duyduysa neden ilk toplantıda ortalıkta gözükmüyordu. Yoksa yurt dışında Amerika da mıydı? Veya yurt dışında başka bir yerde miydi?

Kamera kayıtlarında Sayın Ahmet Gürses’in böyle bir cümle kurmadığı açık açık ortadır. Sayın Ahmet Gürses yaptığı açıklamada AK PARTİ il başkanı Sayın Fikret Karabıyık’ı aradığını sayın Çetin Kaya bey ile bir araya gelelim, bu cümlenin söylenip söylenmediğini açıklığa kavuşturalım dediği halde bugüne kadar neden geri dönüş yapılmamıştır.

Bizler AK Parti yöneticilerinin yaptığı gibi hemen bu açıklamaya cevap verebilirdik. Ama bunu yapmadık. Bir araştıralım, ondan sonra gerekli açıklamayı yapalım dedik.(Öfkeyle kalkanın zararla oturduğu gibi) Hatta ve hatta yazımızın başlığında görüldüğü gibi AK Parti yöneticilerinin Sayın Milletvekili değil daha başka üst kademelerden açıklama gelir diye bekledik.

Belediye meclisinde 24 üyeden bu cümleyi sayın Muhammet Karadayı mı duydu?

AK Parti yöneticilerinin her zaman yaptığı gibi bu tip açıklamalar ulusal basında da izlediğiniz gibi sadece ve sadece gündem değiştirme amaçlıdır. O meclis toplantısından sonra o gün mecliste bulunan bazı meclis üyelerinin sosyal medyadan yaptıkları açıklamaları da esefle kınıyoruz. Bu arkadaşları da vicdanları ile baş başa bırakıyoruz.

Sizler; Yalanın, iftiranın, gıybetin günah ve haram olduğunu her konuşmanızda söylersiniz. Ama insanları küçük düşürmek, itibarsızlaştırmak ve çamur atmak için en büyük günahı kendiniz işliyorsunuz. Attığınız çamur kendi üstünüze bulaşmıştır. AK Parti yöneticilerinin yaptığı bu açıklamalar tamamen 31 Mart 2019 yerel seçimlerinin kaybetme sancısıdır.

Bilecik’te yaşayan ve Bilecik’ e katma değer katan herkes bizim için değerli olup, kendileri ile aynı şehirde yaşamaktan onur ve gurur duyuyoruz.

Bizler İYİ Parti yöneticileri ve üyeleri olarak her platformda her türlü şartlarda Sayın Ahmet Gürses beyin sonuna kadar yanındayız.”

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3849 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
20 Yorum