İYİ PARTİ KAHVALTIDA BULUŞTU

İYİ PARTİ KAHVALTIDA BULUŞTU

İYİ Parti İl Başkanlığı’nın ev sahipliğinde, ‘Tanışma ve Kaynaşma’ toplantısı gerçekleştirildi. Şelale Park’ta gerçekleşen kahvaltılı toplantıya, İYİ Parti’nin il ve ilçe yöneticileri ile partililer katıldı. Toplantıda, MHP’den istifa ederek İYİ Parti’ye geçen Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu’da yer aldı.

Toplantının açılışında konuşan Kurucu İl Başkanı Ahmet Gürses, partinin kurucular kurulunu, il ve merkez ilçe yönetimleri ile diğer ilçelerin başkanlarını ve üyelerini tüm partililere tanıttı.

1-448.jpg

İYİ Parti’nin seçime giremeyeceği yönündeki iddialara da cevap veren Ahmet Gürses, 10 Haziran tarihinden sonra gerçekleşecek her seçime İYİ Parti’nin katılma hakkı olduğunu savundu. Gürses, konuya ilişkin değerlendirmesinde, “İYİ Parti 25 Ekim’de kuruldu. 10 Aralık’ta büyük kurultayımız yapıldı. Bundan sonra 6 ay gibi bir süre var yani 10 Haziran’dan sonra yapılacak her seçime girme hakkımız var. Haziran’dan önce bir seçim beklemiyoruz fakat olursa bunun içinde bir B planımız var” dedi.

Söğüt Belediye Başkanı Halil Aydoğdu ise yaptığı konuşmada, İYİ Parti’ye birinci sıradan üye olan ilk ismin kendisi olduğunu anımsatarak, “Genel Başkanımız ilk sıranın Söğüt’e yakışacağını söyledi ve bir numaralı üye biz olduk. Buradan kendilerine yeniden teşekkür ediyorum” ifadelerini kullandı.

2-451.jpg

İYİ Parti’nin misyon ve vizyonuna ilişkin bilgiler aktararak konuşmasını sürdüren Halil Aydoğdu, İYİ Parti’nin MHP’nin devamı veya alternatifi olmadığının altını çizdi. Ayrıca kendilerinin parti değiştirmediklerini yeni bir parti kurduklarına vurgu yapan Aydoğdu, şunları dile getirdi:

“Toplumda barış yok. Ötekileştiriliyoruz, toplumsal huzuru yeniden sağlamamız gerekiyor. Ekonomi çöktü, batan şirketlerin haddi hesabı yok. Karşılıksız çekler havada uçuşuyor. Üretim azaldı, tüketim çoğaldı. Üretmeden harcamanın sonu belli. Hükümet bu konuda hiçbir tedbir almıyor. Komşu ülkelerimizle ilişkilerimiz hiç normal değil. Eğitim, yapboza döndü. Sağlık bitmiş durumda. Devlet bizi özel hastanelere yönlendiriyor.

3-340.jpg

İYİ Parti ülkemize iyi gelecek. İYİ Parti Bilecik’e iyi gelecek” şeklinde konuştu.

Konuşmaların ardından sohbet ortamında devam eden program hatıra fotoğrafı çekinilmesi ile sona erdi. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 4107 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
12 Yorum