İYİ Parti’de istifa depremi!

İYİ Parti’de istifa depremi!

İYİ Parti Bilecik Gençlik Kolları Başkanı Batuhan Ertürk, görevinden istifa ettiğini bildirdi. Batuhan Ertürk’ün istifasının ardından ilçe gençlik kolları başkanları da görevlerinden istifa ettiklerini duyurdu.

Yaklaşık 2 yıldır İYİ Parti Gençlik Kolları Başkanlığı görevini yürüten Batuhan Ertürk, gördüğü lüzum ve iş yoğunluğundan dolayı istifa ettiğini açıkladı. Batuhan Ertürk, istifasına ilişkin yaptığı açıklamada, görev süresi boyunca elinden gelen tüm gayreti gösterdiğini belirterek, “Görev sürem boyunca başım dik bir şekilde görevimi ifa etmek amaçlı gereken çabayı gösterdiğimi düşünüyorum. İstemeden dahi olsa bir kırgınlık yaşattığımız arkadaşımız varsa affola. Bu duygu ve düşünce ile herkesi saygı ve sevgilerimle selamlarım” ifadelerini kullandı.

Batuhan Ertürk’ün istifasından sonra ilçe başkanları da yaptıkları ortak açıklamayla görevlerinden ayrıldıklarını duyurdular. İlçe başkanlarının ortak açıklamasında, yeni seçilecek başkanının daha rahat çalışması için istifa kararı aldıkları kaydedilirken, şu ifadelere yer verildi:

“İl Gençlik Kolları Başkanımız Batuhan bey 2 yıllık başkanlık döneminde sadece il başkanımız değil, ağabeyimiz, kardeşimiz, yol arkadaşımız olmuştur. Başkanımızın istifası sonrası Bilecik ilçeleri gençlik kolları başkanları olarak istifa etmeyi doğru bulmuş, başkanımızın yerine atanacak kişinin rahat çalışabilmesi amaçlı istifamızı kamuoyuyla paylaşıyoruz” denildi.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 5232 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
25 Yorum