İYİ PARTİ'DE KONGRELER YENİDEN BAŞLIYOR

İYİ PARTİ'DE KONGRELER YENİDEN BAŞLIYOR

İYİ Parti Bilecik İl Başkanlığından yapılan açıklamada, Covid-19 salgını nedeni ile ertelenen kongrelerin tarihlerinin yeniden belirlendiği bildirildi. Buna göre, Bozüyük ilçe kongresi 27 Haziran, Merkez ilçe kongresi 28 Haziran, Pazaryeri ilçe kongresi 4 Temmuz ve il kongresi 26 Temmuz'da yapılacak. 

İl Başkanı Mehmet Yılmaz, konuya ilişkin yaptığı yazılı açıklamada, şunları kaydetti:

"Partimizin 29 Şubat 2020 tarihinde Yenipazar ve Gölpazarı ilçeleri ile başlayan kongre süreci 8 Mart 2020 de Söğüt, 15 Mart 2020 de ise Osmaneli kongrelerinin yapılması ile devam etmiştir. Ancak Covid 19 salgının ülkemizde de görülmesi ile birlikte kongrelerimiz Genel Başkanımız sayın Meral Akşener’in isteği ve Genel Merkezimizin talimatıyla durdurulup, Mayıs ayı sonuna kadar ertelenmişti.

1 Haziran itibari ile başlayan normalleşme süreci ile genel Merkezimizin kararı doğrultusunda ilimizde de ertelenen kongrelerimizin devam etmesi kararı alınmış ve kongre tarihlerimiz yeniden belirlenmiştir. Yapılacak olan kongrelerimizin ülkemize ve Bilecik’imize hayırlı olması cenabı Allahtan niyaz eder saygılarımı sunarım."

Yayın: Bilecik Haber

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 4810 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.