JANDARMADAN KAÇMADI!

JANDARMADAN KAÇMADI!

Bozüyük'te, yol kontrolü yapan jandarma ekipleri 15 Temmuz gecesi şehit olan Astsubay Ömer Halis Demir’in akrabalarına ait olan ve bir süre önce Bursa'dan çalınan otomobili ele geçirdi, olayla ilgili 2 kişi gözaltına alındı.

İl Jandarma Komutanlığı ekiplerince İçişleri Bakanlığının talimatıyla yurtta huzur ve güvenliğin sağlanması için yapılan uygulamalar aralıksız olarak devam ediyor. Bu uygulamalar sırasında geçtiğimiz gün yapılan kontrol ve denetimlerde 41 L 5998 plakalı otomobil Yörük Çepni (Dibekli) Köyü yol ayrımında durduruldu. Yapılan inceleme ve araştırmalarda aracın Bursa'dan çalıntı kaydının olduğu tespit edildi. Ayrıca aracın; 15 Temmuz gecesi şehit olan Astsubay Ömer Halis Demir’in akrabalarına ait olduğu ortaya çıktı. 

Araçta bulunan şüpheliler D.A.(42) ve L.İ.(32) yakalanarak jandarma ekipleri tarafından gözaltına alındı. Gözaltına alınan şüpheliler Cumhuriyet Savcısının talimatıyla Bursa İl Emniyet Müdürlüğü ekiplerine teslim edildi. Otomobil de İlçe Jandarma Komutanlığı otoparkına çekildi. Ardından, 15 Temmuz gecesi şehit olan Astsubay Ömer Halis Demir’in akrabalarına ait olan araç sahibi İbrahim Halis Demir ile irtibata geçilerek aracı kendisine teslim edildi. Araç sahibi İbrahim Halis Demir, jandarma ekiplerine dikkatli ve duyarlı çalışmalarından dolayı teşekkür ederek çalışmalarında başarılar diledi.

Kaynak:Haber Kaynağı

Bu haber toplam 3883 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.