Jandarmanın Dikkatinden Kaçmadı !

Jandarmanın Dikkatinden Kaçmadı !

Bozüyük İlçe Jandarma Komutanlığına bağlı Dodurga Jandarma Karakol Komutanlığı ekipleri devriye görevini icra ettikleri esnada saat: 12.45 sıralarında Darıdere rampaları yakınında devriye personelinin dikkati sayesinde kaza yapmış bir araç tespit etti.

Kazaya karışan aracı inceleyen jandarma ekipleri araç içerisinde herhangi bir vatandaşın bulunmadığını tespit ettikten sonra araç içerisinde bulunan cüzdan içerisinde bilgileri olan O.Ö adlı şahsa ulaşmaya çalıştı ancak telefonunun kapalı olduğu anlaşıldı bunun üzerine şahsın yakınlarına ulaşan jandarma ekipleri şahsın dün geceden itibaren kayıp olduğu bilgisi üzerine civarda arama çalışmalarına başladı.

Yapılan aramalar neticesinde O.Ö isimli şahıs kazaya karışan aracın yaklaşık 70 metre uzağında dere yatağında ağır yaralı olarak bulundu. Yaralı halde bulunan O.Ö. isimli şahısla yapılan görüşmede bilincinin yerinde olduğu, araçta başka kimse bulunmadığını öğrenildikten sonra olay yerine çağırılan 112 Acil ve itfaiye ekipleri ile birlikte dere yatağından çıkarılan O.Ö hızlıca hastaneye sevk edildi.

Söz konusu olay ile ilgili olarak Bozüyük Cumhuriyet Savcısının talimatı ile adli işlemlere başlandığı öğrenildi.

Kaynak:M.Bahadır Oral

Bu haber toplam 9124 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.