KADIN GİRİŞİMCİLER 7/24 MASKE DİKİYOR

KADIN GİRİŞİMCİLER 7/24 MASKE DİKİYOR

Osmaneli Belediyesi Kadın Girişimciler Kooperatifi, KOVİD-19 salgınıyla mücadele kapsamında etkin rol oynuyor. KOVİD-19 salgınına karşı üretim hattını tamamen değiştiren kadın girişimciler, 7 gün 24 saat çalışarak maske ve koruyucu tulum üretiyor. 

osmaneli-kadin-girisimciler-kooperatifi2.jpg

Osmaneli Belediyesi Kadın Girişimciler Kooperatifi Kurucu Ortaklarından Selin Pektaş, Osmaneli halkına destek olmak amacıyla atölyelerinde köklü bir değişiklik yaptıklarını söyledi. KOVİD-19 salgınıyla mücadelede etkin rol aldıklarını ifade eden Pektaş, Osmaneli halkına yardımcı olmak için ellerinden geleni yaptıklarını ifade etti. 

osmaneli-kadin-girisimciler-kooperatifi3.jpg

Bir başka kurucu ortak Melek Sivri ise KOVİD-19 ile somut olarak en çok mücadele eden ilçenin kendileri olduğunu ifade ederek, ülkemizin salgınla mücadelede üzerlerine düşeni yerine getirmeye hazır olduklarını bildirdi. 

Kurucu ortaklar Pektaş ve Sivri, yönetim kurulu başkanları Mefaret Göbekçi ile Sevdiye Yılmaz’a da teşekkür ettiler.  Kooperatifin kurulmasına destek olan Belediye Başkanı Münür Şahin' e teşekkür ettiler. 

osmaneli-kadin-girisimciler-kooperatifi4.jpg

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3263 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum