KAHVEHANEYE ÖYLE BİR YAZI ASTI Kİ...

KAHVEHANEYE ÖYLE BİR YAZI ASTI Kİ...

Bayırköy’de kahvehane işleten Hüseyin Sütçü, müşterilerinin bitmek bilmeyen talepleri karşısında çılgına döndü. Kahvehane işletmecisi, müşterilerin ilginç talepleri ve kendisiyle uğraşmalarına atıfta bulunmak maksadıyla kahvenin girişine ‘AKILLILAR GİREMEZ’ yazısı astı.

kahvehaneye-oyle-bir-yazi-asti-ki2.jpg

Bayırköy’de uzun yıllardır kahvehane işleten ve beldenin sevilen esnaflarından olan Hüseyin Sütçü, işletmesinde dikkat çeken bir olaya imza attı. Müşterileriyle olan sıcak diyalogu ve esprili tavrıyla bilinen Sütçü, müşterilerden gelen ilginç taleplere yetişemeyince çareyi kahve girişine ‘AKILLILAR GİREMEZ’ şeklinde yazı asmakta buldu.

kahvehaneye-oyle-bir-yazi-asti-ki3.jpg

Müşterilerinin istekleri karşısında bunaldığını anlatan Hüseyin Sütçü, “Benim müşterilerimle aramda sıcak bir diyalog vardır. Bayırköy gibi herkesin herkesi tanıdığı küçük bir beldede uzun yıllardır esnaflık yapıyorum. Birçok müşterim kahveme geldiğinde kendisini evinde gibi hissediyor. Bende müşterilerime yakın ilgi gösteriyorum. Hal böyle olunca birbirimize takılır ve şakalaşırız. Bu yakınlığa istinaden müşterilerimin istekleri bitmez. Bende onlara bu kahveye hiç aklı başında adam gelmez mi derken beni de delirttiniz diye takılırım. Müşterilerim son zamanlarda benimle yine çok uğraşınca ‘Bu kahveye aklı başında adam gelmeyecek’ deyip espri olsun diye bu yazıyı astım. Müşterilerim yazıyı görünce çok gülerlerken dışarıdan gelen misafirler ise anlamakta güçlük çektiler” dedi.

Hüseyin Sütçü son olarak müşterilerinin daha makul isteklerde bulunmalarını sözlerine ekledi.  

Diğer yandan, müşteriler ise kahvecinin bu yaklaşımına karşı ‘Bizde kahveye girmiyoruz zaten kahvenin bahçesinde oturuyoruz’ dediler.

kahvehaneye-oyle-bir-yazi-asti-ki4.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 7736 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
1 Yorum