KANGRENİ GÜMRÜK BAKANI'DA GÖRDÜ!

KANGRENİ GÜMRÜK BAKANI'DA GÖRDÜ!

Temaslarda bulunmak üzere ilimize gelen Gümrük ve Ticaret Bakanı Bülent Tüfenkci, ilimizin kangren haline gelen Yenişehir yolu sorununa dikkat çekti. Bakan Tüfenkci hem Bilecik Valiliği hem de Bilecik Belediyesi ziyaretlerinde ilimizin bu önemli sorununu gündeme getirdi. Bilecik-Bursa bağlantısının bölge ekonomisi açısından büyük önem arz ettiğini ifade eden Bakan Tüfenkci, yoldaki çalışmaların hızlandırılması ve projenin bir an önce tamamlanması için Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan ile görüşeceğini ifade etti. 

BİLECİK’İN EN ÖNEMLİ SORUNU YENİŞEHİR YOLU

Bakan Tüfenkci, Bilecik Belediyesi ziyaretinde, Yenişehir yolunun ilimizin en önemli sorunlarının başında geldiğini anımsatarak, “Bunu da en kısa zamanda bakan arkadaşımıza ileteceğim” ifadelerini kullandı. 

DAHA İYİSİ OLABİLİR

250 yataklı yeni devlet hastanesi yapım işinin planlanan program dahilinde ilerlediğini anlatan Bakan Tüfenkci, ilimizde son yıllarda artan turizm hareketliliğinin daha iyi noktalara getirilebileceğini söyledi. Tüfenkci, Bilecik’in sahip olduğu değerleriyle turizm ölçeğinin büyütülebileceğini kaydederek, “Bir ilin ticaretinin gelişmesi için ölçeğinin büyütmesiyle ilgili bir durum. Ölçeği de büyütmenin yolu da dışarıdan insanların gelip bu mekanları görmesi ile olur. Burada ne kadar insanı ağırlayıp konaklatırsak insanımız ve esnafımıza faydası olur. Bununla ilgili de ilgili bakanlığımızın yatırım ve çalışmaları vardır. Eğer yok ise de bizler de sizler adına bu anlamda ihtiyacı iletiriz” şeklinde konuştu. 

Ziyaretin sonunda, Belediye Başkanı Selim Yağcı tarafından Bakan Tüfenkci’ye çeşitli hediye takdiminde bulunuldu.

kangreni-gumruk-bakani-da-gordu2.jpg

 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2906 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
2 Yorum