KARA LEKE 28 ŞUBAT

KARA LEKE 28 ŞUBAT

Hafızalara kazınan yakın tarihin önemli siyasal olaylarından 28 Şubat 1997 Post Modern Darbe’nin üzerinden 21 yıl geçti. Topluma uygulanan baskı ve yasaklar ise hafızalardaki yerini halen koruyor.

Türk siyasi hayatına ‘Kara Leke’ olarak geçen MGK karalarının ardından yaşanan süreç Türkiye’yi adeta uçurumun kenarına getirdi. Vesayet odakları tıpkı 15 Temmuz’da olduğu gibi bu milletin tankını bu milletin üzerine yürüttü. Millet iradesi hiçe sayılarak adeta siyasete, demokrasiye, insan haklarına ‘Balans Ayarı’ yapıldı.

Gelinen süreçte, Türk Milleti 15 Temmuz’da gösterdi ki bu cennet vatan artık bu tür darbe ve darbe girişimlerine bir daha asla teslim edilmeyecek. Millet iradesini hain ellerin kullandığı tanklar bile yenemeyecek. 28 Şubat’ı hazırlayan ve 15 Temmuz’u gerçekleştirmek isteyen şer odakları yaptıklarının faturasını en ağır şekilde ödeyecek. 

Bu bağlamda, 28 Şubat Post Modern Darbesi’nin yıldönümüne ilişkin açıklamalarda bulunan AK Parti Kadın Kolları, 28 Şubat’ı bir kez daha kınadı. AK kadrolar, AK Parti iktidarıyla birlikte vesayet odaklarının teker teker deklare edildiğini bildirdi.

Memur-Sen İl Temsilcisi Ahmet Selöz’de, 28 Şubat’ın bu millete ve değerlerine bir ihanet girişimi olduğuna dikkat çekerek, “Askeri kanadı yargılanan 28 Şubatçılar mahkemelerde hesap verme noktasındadır. Buna karşın, 28 Şubat’ın sivil kanadı da mutlaka yargılanmalı ve hesap vermelidir” dedi.

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 3380 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.