Karaaslan güven tazeledi

Karaaslan güven tazeledi

Hüda-Par İl Başkanı Dr. Tahir Karaaslan, yeniden il başkanı seçilerek güven tazeledi.

Hüda-Par Bilecik İl Başkanlığının 2’nci olağan kongresi gerçekleştirildi. Kongrede tek aday olan mevcut başkan Dr. Tahir Karaaslan, yeniden seçilerek güven tazeledi.

Seçim kurulundan mazbatasını aldıktan sonra gazetemize açıklamalarda bulunan Karaaslan, partilerinin bir dava partisi olduğunu söyleyerek ülkemizin geleceğinde önemli bir rol üstleneceğini ifade etti. Hüda-Par’ın İslam referanslı bir parti olduğuna vurgu yapan Karaaslan, şöyle konuştu:

“Hüda-Par, bir parti davası değil, bir dava partisidir. Temelinde İslam referansı olan partimiz Türkiye'nin geleceğinde inşallah aktif rol oynayacaktır. Tüm kadroları ile Türkiye sevdalısı olan Hüda-Par, devletin hizmetlerinin doğuya ve batıya adil bir şekilde gitmesi için tüm insan hak ve hukuk ihlallerinin önüne geçebilmek için, gelir dağılımının tüm ülke genelinde eşit ve adil bir şekilde dağıtılabilmesi için var gücüyle çalışmaktadır. Allah'ın izniyle daha bir gayretle çalışmaya devam edecektir. Bu nazarla kongre sunucunun tüm ülkemize ve İslam Ümmeti'ne hayırlara vesile olmasını diliyorum. Allah yar ve yardımcımız olsun, Hakk'ın ve hakikatin yanında, batılın ve küfrün karşısında mücadele edebilme şuuru ve azmi versin" ifadelerini kullandı.

Kaynak:Ahmet Meşe

Bu haber toplam 2793 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.