KARAMAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

KARAMAN ADAYLIĞINI AÇIKLADI

Söğüt'ün sevilen ve tanınan isimlerinden Söğütspor Başkan Yardımcısı Ufuk Karaman, AK Parti Söğüt ilçe başkanlığına aday olacağını duyurdu. 

Adaylığını sosyal medya hesabı üzerinden yaptığı açıklamayla duyuran Ufuk Karaman, çeşitli kademelerinde görev aldığı partisinde ilçe başkanlığına hazır olduğunu bildirdi. 

Ufuk Karaman, konuya ilişkin açıklamasında, şunları kaydetti:

"Kurulduğu günden bu güne kadar büyük bir özveri ile takipçisi olduğum ve birçok kademelerinde görev yaptığım AK Partimize hizmet için yola çıkmış bulunmaktayım.

Derdimiz isimlerle değil, liderimiz, kurucu genel başkanımız Sn. Recep Tayyip Erdoğan dünyaya lider ülke olma sözü verirken ve bizim ona nefer olmak, yükünü almak varken isimler üzerinden siyaset yapmak bizim asla tevessül etmeyeceğimiz bir siyaset tarzı olacaktır.

Genel merkezimiz, il başkanımız ve milletvekilimizin takdir etmeleri halinde bu kutlu görevi yerine getirmeye hazır olduğumuzu ve Söğüt halkına hizmet etmenin heyecanı içinde olduğumu belirtmek isterim.

Liderimizin dediği gibi; Biz bu yola düşmanlık için girmedik. Vallah sevmek için girdik, billah sevmek için girdik. Bu vesile ile önümüzdeki günlerde yapılacak olan AK Parti Söğüt ilçe kongremizde başkan adaylığımı açıklıyorum.

Adaylığımızın ilçemize ve teşkilatımıza hayırlı olmasını temenni ediyorum, rabbim yar ve yardımcımız olsun" ifadelerini kullandı.

YAYIN: BİLECİK HABER

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 6544 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
10 Yorum