KARAYOLLARININ PEŞİNİ BIRAKMIYOR

KARAYOLLARININ PEŞİNİ BIRAKMIYOR

Milletvekili Selim Yağcı, Karayollarının ilimizdeki yatırımlarını takip etmek ve ilimizin taleplerin aktarmak üzere Karayolları bürokratlarıyla yakın temasını sürdürüyor.

AK Parti Bilecik Milletvekili Selim Yağcı, ilimizin kanayan yarası Bilecik-Yenişehir yol çalışması başta olmak üzere Karayollarının ilimizdeki yatırımlarıyla ilgili Genel Müdür Abdulkadir Uraloğlu ile görüşmesinin ardından, bu kez Bursa 14. Karayolları Bölge Müdürü Mehmet Işık’ı ziyaret etti. 

‘ÇALIŞMALARIMIZI HIZ KESMEDEN SÜRDÜRÜYORUZ’

Ziyarette, Karayollarının ilimizdeki çalışmalarıyla ilgili görüş alışverişinde bulunduklarını ifade eden Mv. Selim Yağcı, “Bilecik için çalışmalarımızı hız kesmeden sürdürüyoruz” dedi.

karayollarinin-pesini-birakmiyor2.jpg

Bölge Müdürü Mehmet Işık’a desteklerinden ötürü teşekkür eden Mv. Yağcı, ziyarete ilişkin değerlendirmesinde, şunları aktardı:

“Karayolları Bölge Müdürlüğümüz ve Kamulaştırma Şube Müdürlüğümüzü ziyaret ettik. Ziyaretlerimiz kapsamında Bursa 14. Karayolları Bölge Müdürümüz Sayın Mehmet Işık bey ile şehrimizin önemli aks noktalarındaki çalışmalarla ilgili görüşmelerde bulunduk.

BÖLGE MÜDÜRÜNE TEŞEKKÜR

Bilecik - Eskişehir çıkışı (istasyon Mahallesi), Bilecik Şehir Giriş Sapağı olarak adlandırdığımız Ankara - İstanbul D650 Çevre bağlantı yolu peyzaj ve giriş düzenleme bağlantı çalışması, İnhisar - Eskişehir yolu asfalt çalışması, Söğüt - Eskişehir yolu asfalt çalışması, Bilecik Şehir Mezarlığı Fore Kazık Yenileme ve Güçlendirme Çalışmaları ile Bilecik-Bursa Yeni Çevreyolu tamamlama çalışmalarını görüştük. Desteklerinden dolayı bölge müdürümüze teşekkür ederim” dedi. 

Kaynak:Ahmet MEŞE

Bu haber toplam 2782 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.
9 Yorum