Kardelen Dergisi'nin 106'ncı sayısı çıktı

Kardelen Dergisi'nin 106'ncı sayısı çıktı

Kardelen Dergisi'nin 106'ncı sayısı çıktı

"Fikrin değerini bilenlere..." hitap eden Kardelen dergisinin 106. sayısı çıktı. Dergi, yeni sayısında “Anadolu İrfanı” konusunu ele alıyor.

Ali Erdal, başyazıda “Türk Kimliğini Nerede Arayalım?” sorusuna cevap arıyor. Dergi editörü yazısında “Zincirli Kaya”nın hikâyesini anlatırken site editörü de ilim ve irfan kelimelerinin anlamlarından yola çıkarak değerlendirmelere yer veriyor.

Bu sayıda Yavuz Sert’in, Şiar Dergisi Yayın Koordinatörü Abdullah Akın ile olan söyleşisi de okuyucularını bekliyor.

Ayrıca, Muhsin Hamdi Alkış tarafından “Doğu Akdeniz’de Satranç mı Oyun Teorisi mi?” ve “Ya Karabağ Ya Ölüm” başlıklı yazılarla gündem konuları Olaylara Bakış’ta değerlendiriliyor.

Üstâd Necip Fazıl’ın “İrfan İşinde Plân” yazısı ile başlayan dergide her zaman olduğu gibi fikir yazılarına, şiirlere ve hikâyelere de yer veriliyor.

Dergi ile ilgili detaylı bilgilere www.kardelendergisi.com adlı internet sitesinden veya [email protected] adlı e-posta adresinden ulaşılabilir. Ayrıca, derginin tüm sayıları elektronik ortamda http://katalog.idp.org.tr/dergiler/567/kardelen adresinde ve tüm kapakları www.instagram.com/kardelenkapak adresinde görülebilir.

Kaynak:M. Bahadır ORAL

Bu haber toplam 2477 defa okunmuştur

HABERE YORUM KAT
UYARI: Küfür, hakaret, rencide edici cümleler veya imalar, inançlara saldırı içeren, imla kuralları ile yazılmamış,
Türkçe karakter kullanılmayan ve büyük harflerle yazılmış yorumlar onaylanmamaktadır.